Annons

    Hem / Aktuellt / Välkommen till ridsport.se

Välkommen till ridsport.se

Varmt välkommen till Svenska Ridsportförbundets hemsida. Här hittar du fakta och kunskap om hästar, ett brett utbud av utbildningar, service till våra föreningar, tävlingsryttare och arrangörer. Och mycket, mycket mer.

På ridsport.se vill vi att du lätt ska hitta uppdaterad fakta och inspiration om Svenska Ridsportförbundets verksamhetsområden.

Utifrån vår verksamhetsidé Ridsport för alla - hela livet ska ridsport.se positionera ridsporten som en viktig röst i samhällsdebatten och inspirera fler till att lära mer om hästar och ridsport.

Läs bland annat vår nya webb för ryttarutveckling eller häng med på en kunskapsresa via vår uppdaterade hästkunskapssajt.

Vi arbetar kontinuerligt mad att komplettera, uppdatera och utveckla sidan.

Så hittar du på ridsport.se

Huvudmenyn hittar du via den gula knappen uppe till höger. Här finns också en knapp för att söka på sajten. I menyn finns följande huvudområden:

Utbildning
Här hittar du information om såväl ledarutbildningar som yrkesutbildningar och funktionärsutbildningar. Du hittar också vår hästkunskapsbank och kan läsa mer om vår utvecklingsmodell för ryttare. Givetvis kan du också söka bland kommande utbildningar och kurser.

Tävling
Vår tävlingssida riktar sig i första hand till dig som är tävlingsryttare eller arrangör. Här hittar du tävlingsreglementen (TR), SM-regler, information om licenser, tävlingsresultat och mästerskapsresultat, smittinfo, vårt antidopningsarbete med karenslistor med mera. Kolla också in hur vi arbetar för hästens bästa samt våra kunskapstävlingar för unga som vill lära mer om hästar.

Grenar
Här presenteras våra tio grenar. Varje gren har sina egna undersidor med grenspecifika regler, program och protokoll liksom information om landslag och grenkommittéer.

Förening
Här finns allt och för dig som rider, driver eller arbetar på ridskola eller är engagerad i en förening. Här finns information om vad du bör tänka på och vilka ekonomiska stöd som finns. Du hittar guider om anläggningar och ridunderlag och vi bjuder på inspiration om goda kommunsamarbeten och föreningsutveckling.

Om oss
Kontaktinformation och beskrivning av Svenska Ridsportförbundets organisationsstruktur. Här kan du också läsa mer om vår vision och värdegrund, och hur vi arbetar för en trygg och hållbar ridsport. I undermenyn finns avsnitt om försäkringar samt en omfattande dokumentbank.

Aktuellt
Alla nyheter samlade på ett ställe. Här hittar du aktuella händelser och nyheter från vår verksamhet.

Häst & Ryttare
Svenska Ridsportförbundets medlemstidning. Sjunk ner i soffan och läs inspirerande reportage eller kolla in träningstips från bland andra Bo Jenå och Leif Hall.

Distrikten
Länkar till våra 19 olika distriktsförbund.

Våra butiker
Shoppa loss i förbundsshopen, supportershopen eller hos SISU Idrottsböcker. Här hittar du tävlingsreglementen, kläder, utbildningsmaterial med mycket mer.

Via startsidan når du även, liksom tidigare, vår kalender med internationella tävlingar, ridsportnyheter från allmänmedia samt nyheter från våra distrikt.

Saknar du något på sidan eller har du frågor om innehållet? Vi tar jättegärna emot din feedback - skriv till oss på facebook!