Hem / Utbildning / Grönt kort / Registrering av grönt kort

Registrering av grönt kort

Registrering av NYA 

  • När du gått en kurs och fått godkänt måste du skapa ETT konto i TDB. Om du ligger som ryttare under en annan användare i TDB ska du INTE skapa ett nytt konto eftersom du då redan har ett eget konto.
  • Efter avslutad kurs ska handledaren i föreningen rapportera in deltagarna med aktuell redovisningslista. Den ska följas med avgiften på 100 kr per deltagare på Bg 516-2359, när detta är klart sker din registrering i TDB förutsatt att det finns ett aktuellt konto.

Registrering av GAMLA

Alla fysiska "gamla" gröna kort tagna innan 2011 ska läggas in i TDB-Tävlingsdatabasen. För att du ska kunna få licens eller anmäla dig till tävling måste du vara aktiverad i TDB samt att du har grönt kort. För att vi ska kunna aktivera dig måste du först lägga upp ett konto i TDB. 

Ta fram ditt fysiska gröna kort, fotografera det och skicka till This is a mailto link samt betala 100 kr i registreringsavgift, på Bg 516-2359, Blekinge Ridsportförbund - skriv namn och grönt kort på meddelanderaden. Därefter lägger vi in det på ert TDB-konto.

Postadress:

Blekinge Ridsportförbund
Visängsvägen 10
372 38 Ronneby

This is a mailto link