Hem / Nyheter / Aktuellt från Dalarna / Ridsportens basutbildning

Ridsportens basutbildning

Efter en lång period med stillestånd på utbildningsfronten smyger vi igång med några utbildningar som flera ledare går och väntar på, bl.a. Ridsportens basutbildning - en fördjupning för alla våra ledare i ridsportens värdegrund!

Kursdag: Lördag den 3/10 2020
Plats: Distriktskansliet, Insjön
Sista anmälningsdag: 3/9 (se info i inbjudan)

Målgrupp för denna utbildning är alla ledare och funktionärer inom ridsporten. Ridlärare, tränare, lagledare, ungdomsledare, tävlingsfunktionärer och övriga nuvarande och blivande ledare. Kursen är obligatorisk för SvRFs officiella ledare och funktionärer som t ex ridlärare, tränare, domare, banbyggare och även klubarnas grönt kort-handledare och ridledare. Har du planer på att utbilda dig inom dessa områden i framtiden är det en god idé att passa på.

Mininiålder är 18 år. På grund av coronapandemin begränsas deltagarantalet till 12 st för att göra det möjligt att hålla avstånd under den fysiska utbildningsdagen.

En del av utbildningen genomförs som enskild förberedelse med hjälp av det webbaserade kursmaterialet. Sena anmälningar tas därför inte emot utan anmäl i god tid.

Kursinbjudan