Hem / Nyheter / Aktuellt från Dalarna / 2021 / Anmäl till Tävlingsarrangörsmötet den 22 november!

Anmäl till Tävlingsarrangörsmötet den 22 november!

Det är dags att söka tävling för tävlingsåret 2022!

Det är många som redan börjat planera för sina tävlingar 2022 och lagt in ansökan i tävlingsdatabasen. Men, flera funderar fortfarande på sina upplägg.

Vi har i år möjlighet att lägga in ett sista ordinarie datum i TDB, vilket blir 25 oktober 2021. Lägger man in ansökan efter det datumet markeras den som SEN ANSÖKAN och behandlas därefter.

  • Fundera över vilka tävlingar din klubb vill arrangera
  • Vilken status och nivå. Hästar eller ponnyer eller både ock.
  • Jämför med tidigare tävlingsår hur upplägget varit och behöver något förändras. Titta gärna tillbaka så långt som 2019, då tävlingsåret 2020 och 2021 starkt påverkats av Coronapandemin. Både 2020 och 2021 visar på en halvering av antalet starter i förhållande till tidigare år.
  • Ange i ansökan om ni vill arrangera några av årets serier eller Distriktsmästerskap
  • Kontakta gärna distriktet vid frågor och funderingar kring era tävlingar.

När ansökningstiden gått ut ser vi över ansökta tävlingar och försöker undanröja krockar innan det TÄVLINGSARRANGÖRSMÖTE som vi bjuder in till den 22 november kl 18.00TEAMS.

Anmälningslänk till arrangörsmötet

Vi hoppas och vill att alla tävlingsarrangerande klubbar deltar i mötet och hoppas att upplägget med träffen på Teams ska underlätta detta. Innan den 22 november kommer terminen förhoppningsvis att vara så gott som klar och ett förslag till seriearrangörer kommer att presenteras och eventuellt justeras under kvällen.

Efter genomgång av terminen kommer vi att kunna diskutera allmäna tävlingsfrågor. Har ni någon fråga att ta upp, skicka den gärna till This is a mailto link

Välkomna!