Hem / Ungdom

Ungdom

ULK2020.jpeg

Pågång hos DUS:


  • Häng med DUS till Westcoast Equestrian Week - 30 juli, inbjudan.
  • Inspirationsdag med DUS - 22 maj bjuder DUS in till inspirationsdag för dig som är med i US och vill inspireras till nya aktiviteter, byta erfarenheter och träffa andra US i distriktet. Information och anmälan.
  • DUS bjuder in ungdomsrepresentanter från alla föreningar till årsmöte. Under kvällen kommer pris delas ut till årets ungdomsledare samt årets ungdomssektion. Alla anmälda kommer även få en present, så se till att anmäla er i tid. Information och anmälan.
  • OBS! Pga rådande restriktioner är flyinges ungdomsdag framflyttad. Nytt datum kommer inom kort. Äntligen är den fysiska versionen av DUS Skånes ungdomsdag tillbaka och såklart ordnar vi i DUS Göteborg & Bohuslän en bussresa ner till Flyinge för att titta på showen - Info & Anmälan

Ungdom.jpg

Intresserade av att vara med i DUS?

Har ni några ungdomar på klubben som börjar bli lite äldre och vill pröva något nytt är DUS perfekt. Vi anordnar aktiviteter för distriktets ungdomssektioner som bland annat bussresa ner till Flyinge, förberedande ungdomsledarkurs samt utvecklings kurser för US. Vi åker även iväg på resor för att påverka ungdomsarbetet i förbundet vilket är väldigt intressant och lärorikt.

Så har ni någon i eran förening som passar in på beskrivningen eller är nyfiken så kan ni maila till This is a mailto link så berättar jag mer.


Missa ingen information från DUS

Följ DUS på sociala medier

Instagram: @gbgbohus_dus eller klicka HÄR

Facebook: @dusgbgbohus eller klicka HÄR