Hem / Om oss / Kansli

Kansli

Vi har glädjen att välkomnar Jeanette Hedberg som ny distriktskonsulent på Hallands Ridsportförbund! Jeanette börjar hos oss den 1 november och vi ser fram mot att arbeta tillsamamns, med den halländska ridsportens i fokus.

Här kommer en kort presentation av Jeanette:

Jag heter Jeanette Hedberg, bor i Haverdal med min sambo och vi har tillsammans två vuxna barn. 

Mitt intresse för hästar och föreningsliv startade i Harplinge ridklubb för ca 40 år sedan. Hela familjen var då engagerad i klubben och både jag och min bror hade egen häst som vi var ute och tävlade på. Det blev mest hopptävlingar men även lite dressyr och fälttävlan. Som ungdom satt jag med i ungdomssektionen och hade både teori- och ridlektioner vilket har fortsatt under åren. Senare blev jag invald i styrelsen och har sedan dess suttit med som ledamot, sekreterare och nu de senaste 15 åren som kassör.

Båda mina föräldrar var överdomare, min mamma var även domare och min pappa banbyggare så det föll sig rätt naturligt att jag också skulle utbilda mig till domare. Jag är B-domare i hoppning och är ute på tävlingar i Halland och dömer vilket är bland det roligaste jag vet. Jag är aktiv i klubbens tävlingssektion och brukar sitta i sekretariatet vid våra tävlingar så har ni varit och tävlat hos oss så har ni säkert redan träffat mig där.
Under tolv år jobbade jag på ridskolan i Harplinge. Jag jobbade både i stallet och hade lektioner. Det var mycket roliga år att få jobba med hästarna men också att få träffa alla elever och skötare som kom och red och skötte om våra hästar.
Det ska bli både roligt och spännande att jobba för Hallands ridsportförbund. Jag ser fram emot att träffa er alla!

KOntaktinormation Hallands RF:

Tel. 0706- 72 24 29

Mejl: This is a mailto link

Post och besöksadress: Hallands Ridsportförbund Ridhusvägen 2 311 41 Falkenberg

Bg 5781-0731 Org. nr 849202-0550