Hem / Utbildning / Sök våra utbildningar

Sök våra utbildningar

Här finner du alla utbildningar i Sverige och i vårt län. Alla Norrbottens Ridsportförbunds utbildningar kommer längre ner på denna sida. 

Anmälan: Läs anmälnings- och avbokningsreglerna innan anmälan.

Ange alla tolv siffror i ditt personnummer för att anmälan ska vara giltig. Granska uppgifterna och skicka därefter in din anmälan. Du får ett Tack-meddelande direkt och en bekräftelse på att din anmälan gått igenom till din e-post.

Prisuppgifterna i kursinformationen stämmer - bortse från summan som kommer upp (om det finns olika avgifter i inbjudan) när du anmäler dig (programmet kan bara hantera en avgift). 

Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

Motion - en demokratisk möjlighet!

Att skriva motioner till klubbens, distriktet och/eller förbundets årsmöte är en demokratisk möjlighet att påverka ridsporten i Sverige. Delta på en träff via Teams där du får veta mer om av vem, när och hur motioner kan lämnas in. Dessutom kommer vi att diskutera tänkbara motioner som ni i klubbarna vill att distriktet sänder in till SvRFs årsmöte i maj 2023. 
Kontaktperson: Carina Sundström Datum: 2022-10-19 Plats: via Teams Mer information på kurssidan
Till anmälan

Förberedande Ungdomsledarkurs (FULK)

Norrbottens Distriktsungdomssektion (DUS) bjuder in till FRIK (Förberedande Ungdomsledarkurs) för dig som är 11-14 år, på Scandic Hotell i Luleå den 22-23 oktober. OBS! kort anmälningstid - SENAST 21 september.
Kontaktperson: Brita Söderberg Datum: 2022-10-22 - 2022-10-23 Plats: Scandic Hotel, Luleå Mer information på kurssidan
Till anmälan

Basutbildning för ridsportens ledare

Ledarna inom ridsporten är förebilder för övriga medlemmar och har en särskilt viktig roll i organisationen. Målet med Basutbildning för ridsportens ledare är därför att alla ledare ska få en god grund att stå på så att de kan känna sig trygga med sitt uppdrag och fortsätta utvecklas inom ridsporten. Basutbildning vänder sig till nuvarande och blivande ledare inom ridsporten, till exempel tränare, ridlärare, lagledare, funktionärer och förtroendevalda. OBS! Rekommenderad minimiålder minst 18 år. 

Kontaktperson: Carina Sundström Datum: 2022-10-30 Plats: Luleå Mer information på kurssidan
Till anmälan