Hem / Utbildning / Sök våra utbildningar

Sök våra utbildningar

Här finner du alla utbildningar i Sverige och i vårt län. Alla Norrbottens Ridsportförbunds utbildningar kommer längre ner på denna sida. 

Anmälan: Läs anmälnings- och avbokningsreglerna innan anmälan.

Ange alla tolv siffror i ditt personnummer för att anmälan ska vara giltig. Granska uppgifterna och skicka därefter in din anmälan. Du får ett Tack-meddelande direkt och en bekräftelse på att din anmälan gått igenom till din e-post.

Prisuppgifterna i kursinformationen stämmer - bortse från summan som kommer upp (om det finns olika avgifter i inbjudan) när du anmäler dig (programmet kan bara hantera en avgift). 

Sökresultat

Sortera på: Titel | Datum

Ungdomsledarkurs 1-3

Utbildning för dig som vill leda andra

Ungdomsledardutbildningen är en ledarutbildning som vänder sig till dig som vill vara med och stödja barn och ungdomsverksamhet i sin förening.

Kontaktperson: Carina Sundström Datum: 2021-11-20 - 2022-03-20 Plats: Scandic Hotell, Luleå Mer information på kurssidan
Till anmälan

Basutbildning för ridsportens ledare

Ledarna inom ridsporten är förebilder för övriga medlemmar och har en särskilt viktig roll i organisationen. Målet med Basutbildning för ridsportens ledare är därför att alla ledare ska få en god grund att stå på så att de kan känna sig trygga med sitt uppdrag och fortsätta utvecklas inom ridsporten. Basutbildning vänder sig till nuvarande och blivande ledare inom ridsporten, till exempel tränare, ridlärare, lagledare, funktionärer och förtroendevalda. OBS! Rekommenderad minimiålder minst 18 år. 

Kontaktperson: Carina Sundström Datum: 2021-12-11 Plats: Luleå Mer information på kurssidan
Till anmälan