Hem / Aktuellt / Egna nyheter / Hur vi använder SAM och SBA i Reqs

Hur vi använder SAM och SBA i Reqs

Värmlands Ridsportförbund bjuder in
Introduktion i hur du använder systemet i Reqs för att enkelt se över och ha koll på ert systematiska arbetsmiljöarbete och systematiska brandskyddsarbete.

Systemet i Reqs är till för att underlätta ert arbete i föreningen. Ni slipper ha pärmar som blir ståendes och samla damm och kan enkelt se vad som ska göras och uppdatera när det är klart. Med påminnelser på mejlen glöms heller inte arbetet bort.

SAM och SBA är något som alla som har egna lokaler eller bedriver verksamhet i andras lokaler skyldiga att ha koll på. Även om det är en annan ägare till lokalerna som gör kontroller någon gång per år så behöver ni ha koll på det löpande arbetet. En egenkoll för att kunna åtgärda eller felrapportera om något inte skulle fungera. Systemet i Reqs är snabbt och enkelt att använda.

Datum och Tid: 18 maj kl.18.00-19.00

Kursledare: Under träffen kommer Ridskolarådgivarna Anna Reilly och Markku Söderberg guida er genom programmet och förklara olika begrepp. Gå gärna in i systemet innan träffen så kan ni ta med ev frågor.

Anmälan och kostnad: Träffen är kostnadsfri. Anmäl via länken senast den 12 maj. https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1613040

Frågor: Kontakta kansliet, Rosie Johansson 010-476 47 72 alt This is a mailto link