Hem / Utbildning / Ryttarutveckling

Ryttarutveckling

Ryttarutveckling ger dig möjligheter att utvecklas som tävlingsryttare/kusk. Lär dig mer om hur du kan höja din prestation och arbeta med målsättning. Utvecklingsprogrammet handlar även om värdegrundsfrågor, förberedelse för tävling och träningen i vardagen. Satsningen kommer ge dig inspiration och kunskap som ger en bra grund för dig som tävlingsryttare/kusk.

Ryttarutveckling nivå 2 2021 är ett samarbete mellan Värmlands och Örebro Läns Ridsportförbund. Träffarna kommer dels vara via Teams men även fysiska träffar under två heldagar. Under de dagarna vi ses ingår clincis, sitsträning och fyspass.

När du har blivit antagen och tackat ja till utvecklingsprogrammet är alla träffar obligatoriska.

Till ryttarutveckling nivå 2 söker vi dig som är hopp eller dressyrryttare i åldern 15-25 år. Du ska träna och tävla från LC till LA nivå i dressyr och LC/100 till LA/120 i hoppning eller motsvarande i andra discipliner. Det finns i år 20 platser till utvecklingsprogrammet.

Ansök via länken senast den 29 august: https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1509851

Antagningsbesked kommer under första veckan i september. När du skrivit under och skickat in avtalet är anmälan bindande och kursavgiften faktureras.

Kostnad: 2500kr för alla träffar med föreläsningar, clinics, fyspass, träningsprogram samt en jacka. Fika och lunch på alla fysiska träffar ingår.

Datum för träffar:

28/9 Träff 1 via Teams, kvällstid

13/10 Träff 2 via Teams, kvällstid

10/11 Träff 3 via Teams, kvällstid

20/11 Träff 4 på Lillerudsgymnasiet, heldag

4/12 Träff 5 på Lillerudsgymnasiet, heldag