Hem / Egna nyheter / 01-03 / Årets Ridsportare

Årets Ridsportare

Medlemmarnas eget pris, där alla får rösta fram den bästa ridsportaren

Årets Ridsportare

Marita Hjelm, Kinda Ridklubb.   

A-domare i hoppning samt överdomare från Kisa. Väldigt duktig och engagerad domare som med ett stort mått klokhet och kurage vägleder våra ryttare på tävlingsbanorna i Sverige. En jättebra speakerröst och ett medryckande och vänligt sätt mot ryttare och funktionärer.

 

Christina Almtun, Föreningen Mantorpsryttarna

Christina lägger oräkneliga timmar på Mantorpsryttarnas ponnyhoppning. Hennes engagerande och motiverande sätt är särskilt viktigt för de yngre ryttarna som blir trygga och inspirerade. Christina ordnar även med sponsorer och träningar för ponnylagen samt fixar med klubbkläder, som ni hör är Christina en verklig eldsjäl.

 

Staffan Lindh, Kinda Ridklubb

Staffan har funnits inom ridsporten i många år. Driver idag ridskola, är hopptränare och arrangerar tävlingar. Han sprider sin kunskap på ett ödmjukt och pedagogiskt sätt så alla elever känner sig trygga och glada. Han är en på miljonen.

 

Annelie Gylemo, Linköpings Fältrittklubb

Alltid engagerad, ställer upp vid aktiviteter och tar ansvar. Varit aktiv i många år som ryttare och funktionär och förtjänar uppmärksamhet.

Du träffar oftast Annelie i ett tävlingssekretariat där hon har koll på allt. Kunnigt och trevligt lotsar hon ryttarna under tävlingsdagarna och i det förberedande arbetet.

Vinnaren är Marita Hjelm!