Hem / Egna nyheter / 01-03 / Östergötlands bästa tävlingsarrangör

Östergötlands bästa tävlingsarrangör

De bästa arrangörerna i Östergötland nomineras av våra medlemmar och de nominerade och vinnaren är:

Kinda Ridklubb                              

En liten klubb som har sina hopptävlingar på hemmaplan och gör det med bravur är viktig att framhålla. Både ponny och ridhästryttarna är välkomna varje år.

Kinda RK har alltid en av Östergötlands finaste hinderparker men även utsmyckning och blommor. Det är några få ideellt arbetande funktionärer som lägger 1 semestervecka för att få till en fin tävling. De får alltid högsta betyg av överdomaren. 

Det är viktigt att de små klubbarna lever kvar på sina arenor. Det här är ett sätt att uppmuntra till fortsatt ideellt arbete. Vad vore klubben utan dem?

De tävlande ger alltid beröm vid hemåkning för fina banor, en mycket fin grusbana som omväxling mot fiber, trevliga och mycket hjälpsamma funktionärer. 

På KINDA RIDKLUBB är inget OMÖJLIGT. 

Norsholms Ridklubb

Arrangerar välordnade tävlingar dit ryttarna gärna åker. Linköping Horse Show erbjuder klasser för alla varje år med en internationell arenakänsla utöver det vanliga. En tävlingsplats där det är nära till allt och med internationell banbyggare.

Väderstad Hästsportklubb

Väderstad Hästsportklubb har fortsatt att förvalta sin 50+ idé. En sådan liten klubb och ingen egen arena ändå lyckas ordna en tävling, särskilt detta år med tanke på rådande pandemi. Tävlingen är uppskattad och upplägget är mycket bra och välplanerat. Alla funktionärer är duktiga och visar trevligt bemötande.

Med sina cuper, allt från blåbär till plommon lockar man ryttare som inte varit ute på tävlingsbanorna på länge. Tävlingen blir något av en folkfest!

Vinnaren 2020 är Kinda Ridklubb!