Hem / Egna nyheter / 07-12 / Glädje och gemenskap på ÖRFs distriktskonferens

Glädje och gemenskap på ÖRFs distriktskonferens

Distriktsstyrelsen och distriktets sektioner, tävling- utbildning- och ungdomssektionen, har genomfört en utbildningsdag under ledning av Cathrine Tibbling, idrottskonsulent hos RF-SISU och föreläsare med fokus på glädje och motivation.

 

Vad gjorde vi?

  • Diskussioner och grupparbete kring de tre v:na - värdegrund, verksamhetsidé och vision. Vad står ÖRF för? Vilken roll har vi och hur uppfyller vi den? Vad har vi för utmaningar? Styrkor?

 

  • Föreläsning om humor och hälsa med Cathrine Tibbling. Hur får vi in mer humor i vardagen? Hur mycket skrattar vi egentligen per dag? Vad gör oss glada? Svar på sista, fysisk aktivitet, närhet till naturen och socialt samspel. Visst är ridsporten fantastisk?

 

  • Planera för framtiden med hänsyn till bland annat ungdomsbarometern. Vad kan vi göra nu? Hur uppfyller vi vår vision? Hur finns vi där för våra medlemmar? 

 

Sammanfattningsvis en mycket rolig dag, fylld med inspiration och energi vilket nu hjälper oss att lyfta blicken i vårt fortsatta arbete med de tre v:na - värdegrund, verksamhetsidé och vision