Hem / Egna nyheter / 07-12 / Ordförandeträff

Ordförandeträff 18 november

Den 18 november är det dags för ordförande i våra föreningar att träffas och byta erfarenheter samt jobba vidare med Ridsport 2025 under ledning av Mia Thun.

Till alla Ordföranden i föreningarna i Östergötlands ridsportförbund (ÖRF).

Ni är alla välkomna till en Ordförandeträff torsdagen den 18 november kl 18-20 mellan alla ordföranden i distriktet och ordförande i ÖRF, representanter för distriktsstyrelsen och kanslister.

Vi ska tillsammans med Mia Thun från centrala kansliet arbeta med Ridsport 2025, både att se var i är nu och vilka är nästa steg som föreningar och distrikt ska arbeta mot. 

Det kommer naturligtvis finnas tid att ta upp era egna frågeställning. För att kunna förbereda på bästa sätt vill vi att ni mailar dessa till This is a mailto link alt This is a mailto linksenast fredagen  29 oktober.

Vi träffar "digitalt" via Microsoft Teams och ni anmäler er genom att maila namn på er representant tillsammans med mailadress till This is a mailto link eller This is a mailto link, senast fredag 29 oktober. Länk till Teams och möteskallelse skickas ut efter anmälan