Hem / Tävling / Allsvenskan

Allsvenskan

Allsvenskor 2021

Hur får vi fler klubbar att ha lag i divisionerna? Att rida i lag är utvecklande och lärande för framtiden. Att ingå i ett lag ska vara en ära från Div 4 till Olympiska spelen? Stor fråga för alla klubbar där klubbnamn och kontakten med sina ryttare synliggörs utåt. Hur tänker ni om lagdeltagande i hemmaklubben? Dessa frågor arbetar ÖRFs tävlingssektion med och frågorna ställdes tilll deltagarna av året tävlingsterminsträff. En redovisning kommer från TS senare men maila gärna in förslag som vi kan hjälpa till och sprida mellan klubbarna.

Arbetet med regelverk och arrangörer är i full gång inför 2021. Flera förändringar är på gång både i hoppningen och dressyren gällande klasser och bedömningar.

ÖRFs tävlingssektion har remitterat SvRFs rekommendation att likrikta dressyrallsvenskorna i landet till klubbar och dressyransvariga och kommer att sammanställa och därefter fatta beslut om klasserna för nästa år.

Hoppningens arrangörer kommer att ses över och redovisas så snart den sammanställningen är klar enligt önskemål från hoppkommittén och tävlingsterminsmötet.

Vi ser fram mot nästa års tävlande

Östergötlands Ridsportförbunds tävlingssektion