Hem / Utbildning och event / Grönt kort / Beställa Grönt kort - Nya och "gamla"

Beställa Grönt kort - Nya och "gamla"

Beställa Grönt kort - Nya och "gamla"

När du gått en kurs och fått godkänt måste du skapa ett konto i TDB. Om du ligger som Ryttare under en annan användare i TDB ska du INTE skapa ett nytt konto eftersom du då redan har ett eget konto.

All registrering av nya Gröna kort kostar 100 kr som numera (fr.o.m. 1/1 -2020) betalas direkt till provledaren. När vi fått in verifikation från provledarna om godkända kursdeltagare registrerar vi direkt in dem i TDB förutsatt att det finns ett tdb-konto. 

Alla fysiska "gamla" Gröna Kort tagna innan 2011 ska läggas in i TDB-Tävlingsdatabasen. För att du ska kunna få licens eller anmäla dig till tävling måste du vara aktiverad i TDB samt att du har grönt kort. För att vi ska kunna aktivera dig måste du Först lägga upp ett konto i TDB. 

Ta fram ditt fysiska Gröna kort, fotografera det och skicka till This is a mailto link samt swisha 100 kr i registreringsavgift (bifoga skärmdump på swish i mailet också) därefter lägger vi in det på ert tdb-konto.

All registrering av Gröna kort (nya, gamla och dubbletter i samband med licens i olika föreningar) i TDB kostar 100 kr som betalas via swish. 

Swish: 123 198 55 97 

 

Den största enskilda förändringen är gällande Grönt Kort-registrering.

  • Vi kommer efter årsskiftet 2019-2020 inte längre ha möjlighet att registrera gamla Gröna Kort i TDB utöver de som har kvar sitt gröna platskort eller på annat sätt kan verifiera att de haft ett grönt kort. Det kan innebära att trots att man tidigare haft ett fysiskt grönt kort så kommer man behöva gå om kursen/skriva om provet då vi inte längre kommer ha några gamla uppgifter sparade på att de blivit godkända i provet tidigare. För er som sparat det fysiska Gröna kortet finns möjlighet till registrering efter avlagd registeringsavgift.