Hem / Tävling & Träning / Grenar / Parasport / Parakommitté

Parakommitté

Vi i Skånes Ridsportförbunds kommitté för ryttare med funktionsnedsättning, Para-kommittén, vill att alla ridskolor ska kunna erbjuda ridning för personer med funktionsnedsättning. Vi vill också verka för att Para-ryttare ska kunna delta i klubbarnas ordinarie tävlingar och förenkla reglerna i tävlingsreglementet. För kunskaps- och erfarenhetsutbyte anordnar vi varje år inspirationsträffar. Tveka inte att ta kontakt med någon av oss i kommittén.

Vision för parakommitténs arbete
Kommittén kommer att verka för att skapa och utveckla plattformar för inkludering tillsammans med, och till stöd, för medlemsföreningar, ryttare med funktionsvariationer och evenemangsarrangörer.

Skånes Ridsportförbunds Para-kommitté samarbetar med RBU Skåne* för att sprida information till deras medlemmar om var det finns möjlighet att rida för barn, unga och vuxna med funktionsnedsättning. Om ni vill sprida information om verksamhet och aktiviteter på er ridskola för barn, unga och vuxna med funktionsnedsättning kontakta Christel Fält på RBU Skånes kansli, Telefon: 0706-14 25 25 E-post: This is a mailto link

 

Sök bidrag!
Victoriafonden_Radiohjälpsfonden

 

Ordförande

Sara Larsheden 

Ledamöter

Marika Lundh
Kristina Hovander
Sara Högberg
Anette Hansson