Hem / Aktuellt / Distriktet / Ingalill är Årets eldsjäl

Ingalill är Årets eldsjäl

Ingalill Andersson från Lammhults Ridklubb har utsetts till Årets småländska eldsjäl. Hon kommer att prisas i samband med distriktsårsmötet den 15 juni i Växjö.

Ingalill nominerades av sin förening Lammhults Ridklubb och utsågs sedan av distriktets jury till Årets småländska eldsjäl 2020. Totalt nominerades 6 personer. 

Nomineringen lyder:
"Ingalill har varit engagerad i föreningen i över 20 år. Hon har suttit i styrelse och tävlingssektion och är den fasta klippan i tävlingssektionen. Hennes stora styrka är hennes välavvägda kloka åsikter och idéer samt hennes samvetsgranna ständiga arbete med olika insatser i föreningen.

Ingalill är den introverta arbetsmyran och många förstår inte hur otroligt mycket arbete hon lägger ner och har lagt ner för föreningen. Vi vet hur oändligt värdefull hon är för oss och vi önskar alla klubbar en Ingalill!

Man kan ALLTID lita på Ingalill och hon gör alltid ett bra jobb och har alltid kloka inlägg i svåra frågor. Dessutom har hon sett till att uppfostra kommande två generationer till rediga klubbmedlemmar och viktiga resurser.

Vi önskar verkligen att hennes ständiga strävan för klubben belönas med denna utmärkelse! Tack Ingalill för allt!"

Stort grattis till utmärkelsen Ingalill!

  • Anmäl er HÄR till distriktsårsmötet den 15 juni, senast den 31 maj.

Genom priset Årets småländska eldsjäl vill Smålands Ridsportförbund hylla föreningslivets nyckelpersoner. De som fixar och donar, inspirerar, utvecklar, jobbar och sliter och ser till att allt fungerar. Alla dessa fantastiska klippor som finns ute i föreningarna, utan dem vore ridsporten inte den samma.