Hem / Aktuellt / Distriktet / 2021 / Jennie är Årets eldsjäl

Jennie är Årets eldsjäl

Jennie Norström har utsetts till Årets småländska eldsjäl. Hon nominerades av sin förening Gamleby Ridklubb och utsågs sedan av juryn till Årets småländska eldsjäl.
Nomineringen lyder:
"Gamleby Ridklubb är den fantastiska ridklubb och ridskola som den är mycket tack vare Jennie Norström. Jennie har varit verksam i klubben nästan hela sitt liv och har varit delaktig i utvecklingen genom alla år. Med sin erfarenhet är hon ovärderlig för styrelsen i klubben. Med sin kunnighet och engagemang har hon fått alla, ifrån den yngsta nybörjaren till Västerviks kommun, att göra sitt bästa för hästarna och klubben. Med sin medmänsklighet får hon alla att känna sig sedda och värdefulla.
 
Jennie kan man ringa så fort det händer något eller man behöver hjälp och råd. Hon åker ut till klubben mitt i natten om någon häst behöver vård, hon hjälper de minsta i sin första kontakt med hästarna och hon peppar tävlingsryttarna inför tävling. Jennie är där!
 
Senaste projektet hon arbetar med och drog igång är en stor lagsatsning för tävlingsungdomar i kommunen, där alla ridskolor gemensamt ger sina ungdomar träning både i ridning och sin egen fysiska och mentala hälsa i samarbete med elittränare och Tjustbygdens Sparbank.
 
Jennie är en sann eldsjäl som ger av sig själv och gör allt för medlemmarna och hästarna på Gamleby Ridklubb!"
 
Stort grattis till utmärkelsen Jennie!

Genom priset Årets småländska eldsjäl vill Smålands Ridsportförbund hylla föreningslivets nyckelpersoner. De som fixar och donar, inspirerar, utvecklar, jobbar och sliter och ser till att allt fungerar. Alla dessa fantastiska klippor som finns ute i föreningarna, utan dem vore ridsporten inte den samma. 

Årets småländska eldsjäl