Hem / Aktuellt / 2020 / Ella är årets ungdomsledare

Ella är årets ungdomsledare

Distriktets ungdomssektion, DUS har nu utsett årets ungdomsledare i Småland 2020. Årets ungdomsledare är Ella Hjortskull från Åseda Ryttarförening.

Motivering lyder:

"Ella är glad och framåt och alltid öppen för nya idéer. Hon är speciellt bra på att se alla och fånga in alla i gemenskapen. I föreningen är hon bland annat med i ungdomsstyrelsen men spenderar även mycket tid i stallet som stallreda.

Hon visar sitt engagemang genom att ta ansvar och se till att aktiviteter och dylikt genomförs väl. På aktiviteterna är hon ofta ansvarig för lekarna och har sedan start gjort det med bravur.

I stallet bidrar hon med mycket glädje och hjälper mer än gärna de som behöver. Man blir alltid glad av att se henne i stallet och vet att om hon är där finns det alltid någon att prata med. 

I US-styrelsen visar Ella alltid sitt flitiga engagemang och sprider samtidigt sin glädje vidare. Hon ser alltid nya möjligheter och lösningar på olika problem vilket uppskattas enormt. Speciellt i rådande situation med pandemin har Ella visat stor kreativitet och ansvar för att anpassa ungdomssektionens verksamhet på bästa sätt.

Utöver detta är Ella också stallreda, och är därmed på ridskolan vissa dagar i veckan för att hjälpa till. Detta innebär bland annat hjälp när elever gör iordning hästarna, vara med och leda på nybörjarlektioner, plocka fram hindermaterial, hålla ordning i stallet med mera.

Hon visar alltid på en härlig hästhållning i såväl hantering som ridning, något som förhoppningsvis inspirerar många. Ella är en person att se upp till inom klubben och ridsporten, för enligt henne kommer hästen alltid i första hand tillsammans med säkerheten. Hon är alltid noga med att följa reglerna som klubben satt upp, oavsett hur många som befinner sig på anläggningen.

Just nu är Ellas plan att fortsätta i ungdomsstyrelsen där hon nu avancerar till ordförande. Utöver det fortsätter Ella som stallreda och arbetar aktivt för att alla ska känna sig välkomna till klubben. Dessutom fortsätter Ella arbeta, tillsammans med US-styrelsen, för att utforma nya spännande aktiviteter och för att dessutom inkludera fler. Målet är att alla ska känna sig välkomna."

Stort grattis Ella och lycka till i framtiden!

  • Vinnaren hedras i samband med DUS årsmöte 2021 och får även fina priser och diplom från Svenska Ridsportförbundet. 
  • Även Årets ungdomssektion 2020 har utsetts, läs mer HÄR.