Hem / Aktuellt / 2021 / Vi i stallet 2021

Vi i stallet 2021

Distriktets ungdomssektion, DUS bjuder in till 2021 års distriktsfinal av Vi i stallet - Teoritävlingen som handlar om hästar och som grundar sig på boken Vi i stallet.

För vem: Tävlingen är öppen för dig som är mellan 9-13 år. Samla ihop stallgänget börja plugga och anmäl ditt lag, 3-5 personer. Varje klubb får anmäla flera lag.

När: Lördag den 23 oktober 2021, kl. 11:00.

Var: Vissmålens Ridklubb, Rogbergavägen, 561 44 Huskvarna        

Hur: Klubbens ungdomssektion startar en teorikurs i aktuellt kapitel i boken Vi i Stallet. Från 2020 baseras tävlingen på den nya Vi i stallet-boken. Det är en arbetsbok med tillhörande webb som finns på vår utbildningsportal. Där hittar ni filmer, olika quiz och annat material som ni kan använda er av i undervisningen. Upplägget som varit tidigare med olika kapitel är borttaget och tävlingen kommer att baseras på hela boken. Teorikursen kan hållas fram tills finalen i distriktet går. Är det flera lag som läser kursen så kan klubben få tävla med flera lag i distriktsfinalen. Varje lag ska bestå av tre till fem deltagare och en lagledare (oftast kursledaren). Lagledaren är inte med under själva tävlingsmomentet.

Kontakta er SISU-konsulent för hjälp med material och upplägg av kursen/lärgruppen. Ring 036-34 54 00 så guidar vi dig till rätt konsulent. Ni kan även beställa böckerna själva på hemsidan www.sisuidrottsbocker.se

Avgift: Kostnad 250 kr/lag. Avgiften faktureras efter anmälan.
Vi kommer att bjuda på fika, ange ev. allergier eller specialkost vid anmälan.

Anmälan: Anmäl HÄR senast 3 oktober. Anmälan är bindande.

Kallelse: Skickas till lagledaren ca. 1 vecka innan tävlingen.

För ytterligare information kontakta Anna Zetterlund, This is a mailto link, 070-354 54 23.

Varmt välkomna!