Hem / Aktuellt / 2020 / Utbildning: Ridsport 2025

Utbildning: Ridsport 2025

Svenska Ridsportförbundet, Smålands Ridsportförbund och RF-SISU Småland bjuder in till en digital utbildning på temat Ridsport 2025.

Ridsport 2025 i vår nya verklighet - vad har hänt och vad behöver hända?

För vem: Föreningar i Smålands Ridsportförbund, särskilt lämplig för anställda och ideellt engagerade.
När: Måndag den 5 oktober 2020.
Tid: 18:00-20:00.
Var: Digitalt via plattformen Teams. Mer info om Teams hittar du HÄR.

Hösten 2019 samlades vi och diskuterade hur vi tillsammans kunde arbeta utifrån vår gemensamma framtidsstrategi Ridsport 2025, för att göra svensk ridsport ännu starkare och mer konkurrenskraftig. Sedan dess har vår tillvaro förändrats – vad betyder det för vårt strategiarbete nu och framöver?

Välkommen till en digital träff där vi tillsammans i förening, distrikt och på central nivå stämmer av status i vårt arbete i ridsporten, diskuterar utmaningar och delar med oss av exempel. Men framförallt samlas föreningarnas medskick in – utifrån den verklighet vi lever i idag – vad tycker du att ridsporten ska satsa på?

Träffen läggs upp utifrån ridsportens föreningar och leds av Smålands Ridsportförbund och RF-SISU Småland tillsammans med Mia Thun, utvecklingssamordnare på Svenska Ridsportförbundet,

  • Mer information om Ridsport 2025 finns HÄR.
  • Där finns även checklistan som kommer lyftas under kvällen.

Anmälan: Anmäl HÄR senast 28 september.

För ytterligare information kontakta, Smålands Ridsportförbunds konsulent Anna Zetterlund, This is a mailto link, 070-354 54 23.

Varmt välkomna att delta!