Hem / Distriktet / Lediga jobb

Lediga jobb

Här finns lediga tjänster inom Smålands Ridsportförbunds distrikt med platsannonser från våra medlemsföreningar.

Vill du ha med en annons, skicka ett mail till This is a mailto link.
Glöm inte att ange sista ansökningsdatum.


Eriksmåla Ridklubb söker ridlärare

Eriksmåla Ridklubb är en kvalitetsmärkt ridskola med stor ambition och framtidsvision. Vår verksamhet växer stadigt så vi söker nu dig som vill vara med att utveckla vår verksamhet ytterligare.

Theleborgs Ryttarsällskap söker ridinstruktörer

Theleborgs Ryttarsällskap är en charmig ridskola i utkanten av centrala Växjö. Stallet var ursprungligen ett slottsstall och byggdes redan på 1850-talet. Trots det centrala läget är omgivningarna lantliga, med hagar, naturreservat och vackra ridvägar. Till anläggningen hör ett fint ridhus och ridbana, där cirka 170 uppsittningar görs varje vecka. Vi söker nu två engagerade, pedagogiska och ansvarsfulla ridinstruktörer inför höstterminen. 

Ridklubben Udden söker verksamhetschef 

Ridklubben Udden en ideell förening belägen på Törnerums Gård 2,5 mil norr om Kalmar. På anläggningen finns två ridhus, tre ridbanor, terrängbana och inte minst närhet till fantastisk natur med både hav och skog. Föreningen söker nu en verksamhetschef  som förväntas man vara ”spindeln i nätet” och den som knyter ihop verksamheten som bedrivs. 

Värnamobygdens Ryttarförening söker ridlärare

Värnamobygdens Ryttarförening är en ideell förening som har ca 350 medlemmar. Anläggningen är vackert belägen intill Sörsjön strax utanför Värnamo. Varje år arrangerar föreningen tävlingar i hoppning och dressyr från lokal till elitnivå och satsar nu mot att hålla SM 2025. Nu söker vi dig som kan coacha och inspirera våra unga hoppelever att vilja tävla och utvecklas mot högre nivåer. Vi söker nu en ridlärare till vår verksamhet.

Anebyortens Ridklubb söker vikarierande ridskolechef

Anebyortens Ridklubb är en ridklubb som bedriver ridskole-, tävlings-, och uppstallningsverkamhet. Ridskolan har ca 110 uppsittningar/vecka tillsammans med 12 fantastiska ridskoleponnyer och hästar. Klubben arrangerar välbesökta hopptävlingar på fina fiberbanor fördelat under vår- och sommarhalvåret. Nu söker Anebyortens Ridklubb en vikarierande ridskolechef på 80% pga. föräldraledighet.

Braås Ponny- och Ridklubb säker verksamhetsansvarig

Braås Ponny- och Ridklubb ligger 25 minuters resa från Växjö. Klubben har cirka 200 medlemmar, varav drygt hälften är ridande elever. Vi har 13 ridskolehästar och 9 privathästar i stallet. Vi är just nu igång med ritningar ochplanering av vårt nya stall. Klubben har ett ökande elevantal. Vi söker dig som tillsammans med styrelse och övrig personal vill utveckla ridskolans verksamhet.

Bankeryds Ridklubb söker ridinstruktör

Bankeryds Ridklubb är en ideell förening beläget strax norr om Jönköping, beläget i vackert område.
På anläggningen finns ett ridhus, två utebanor, en galoppbana samt ridslingor i skogen. Bankeryds Ridklubb är en liten charmig ridskola som har ca 250 uppsittningar i veckan och i stallet står det 22 lektionshästar. Samt att det finns ett litet privatstall med 7 hästar intill.
Då vår ena instruktör nu har bestämt sig för att sluta så söker vi nu förstärkning. Vi söker en instruktör som har utbildning SRL I-III eller annan relevant utbildning/erfarenhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är positiv, flexibel, serviceinriktad med ansvarskänsla och god kommunikativ förmåga och har lätt att samarbeta.
Du ska tycka om att undervisa på ett pedagogiskt sätt och arbeta tillsammans med barn, ungdomar och vuxna. Ett plus är om du själv är aktiv ryttare och gärna brinner lite extra för dressyren

  • Tjänstens omfattning är ca 30% med möjlighet till utökning på sikt.
  • Referenser bifogas fördelaktigen med ansökan.
  • Vid frågor kontakta Bettan Lindborg Ridskolechef, 070-263 15 96
  • Välkommen med din ansökan till This is a mailto link