Hem / Distriktet / Lediga jobb

Lediga jobb

Här finns lediga tjänster inom Smålands Ridsportförbunds distrikt med platsannonser från våra medlemsföreningar.

Vill du ha med en annons, skicka ett mail till This is a mailto link.
Glöm inte att ange sista ansökningsdatum.


Gislaved-Anderstorps Ridklubb söker verksamhetsledare

Gislaved-Anderstorps Ridklubb söker en utvecklingsinriktad och engagerad verksamhetsledare. Som verksamhetsledare har du det övergripande ansvaret för föreningens verksamhet och det innebär ansvar för personal, ridskoleverksamhet, anläggning och arbetsmiljö. Du leder det dagliga arbetet som till viss del är administrativt i form av bidragsansökningar, kontakter med intressenter, medlemsrekrytering, och rapportering till styrelsen. Arbetet innebär också en del stall- och hästskötsel samt i övrigt förekommande arbetsuppgifter.

Gislaved-Anderstorps Ridklubb söker ridlärarvikarie

Vi söker dig med erfarenhet av att hålla ridlektioner och vill hjälpa oss vid behov. Tjänsten är en timanställning, som med rätt person kan utvecklas till mer. Du behöver vara minst 18 år gammal och svensktalande.

  • För mer information och ansökan med CV/personligt brev, maila ordförande This is a mailto link eller ring 070-3305485.

Den ideella ridklubben GARK bildades 1952 och är idag en betydelsefull fritidsaktör i Gislaveds kommun med sina 130 uppsittningar, 300 medlemmar och 13 hästar/ponnier samt 13 privathästar. Föreningen bidrar till en attraktiv landsbygd där medlemmar med familj och vänner samlas under GARKs tak för ridskola, handikappridning, träningar och tävlingar mm. Klubben har två ridhus, fina stallar och tre ridbanor. Ridklubben är en viktig aktör i att bygga en attraktiv kommun och bidrar till levande fritidsverksamhet med särskilt fokus på flickidrott. Merparten av våra uppsittningar sker på eftermiddagar och kvällar, alla dagar i veckan.