Hem / Distriktet / Lediga jobb

Lediga jobb

Här finns lediga tjänster inom Smålands Ridsportförbunds distrikt med platsannonser från våra medlemsföreningar.

Vill du ha med en annons, skicka ett mail till This is a mailto link.
Glöm inte att ange sista ansökningsdatum.


Anebyortens Ridklubb söker ridinstruktör

Anebyortens Ridklubb är en ideell förening belägen på Aneby Gård i Aneby. På anläggningen finns ett ridhus, en grusbana samt två stora fiberbanor.  Närhet till fina ridvägar i närliggande skog har vi också.

Ridskolan har ca 100 uppsittningar / vecka med elever på olika nivåer, vi jobbar efter ryttarmärkena.  Då ridskolan främst har ponnyer riktar sig verksamheten i första hand till barn och ungdomar, men såklart även vuxna i den mån det går.  På ridskolan jobbar 12 st ridskolehästar och ponnyer i olika åldrar.  I stallet finns även plats för 20 st privatuppstallade hästar. Bredvid ridskoleverksamheten bedrivs även en hel del hopptävlingar på våra fina fiberbanor, och med uppstallningsmöjligheter i vårat nybyggda tävlingsstall med 20 boxplatser. 

Arbetsuppgifterna för den ridinstruktör som kommer jobba hos oss på Anebyortens Ridklubb är planering och genomförande av ridlektioner både för barn och vuxna, utbildning av ridskolans hästar samt (viss stalltjänst).

Vi söker en utbildad ridinstruktör, minst level 1 eller motsvarande. Som instruktör ska du vara positiv, ha lätt för att samarbeta, ha god social kompetens och viljan till att vara med att utveckla vår verksamhet ännu mer.

Arbetsuppgifterna för den ridinstruktör som kommer jobba hos oss på Anebyortens Ridklubb är planering och genomförande av ridlektioner både för barn och vuxna, utbildning av ridskolans hästar samt viss stalltjänst.

Tjänsten är en visstidsanställning, provanställning tillämpas.
Tjänstgöringsgrad minst 50 %.
Schemalagd arbetstid som kan omfatta kvällar och helger.
Tillträde enligt överenskommelse.
Vi tillämpar löpande intervjuer under ansökningstiden 

Vid frågor kontakta Ridskolechef Anneli Carlsson tel. 070-655 47 56. Välkommen med din ansökan till This is a mailto link, senast den 21 december.

Ridklubben Udden söker ridlärare

Ridklubben Udden en ideell förening belägen på Törnerums Gård 2,5 mil norr om Kalmar. På anläggningen finns två ridhus, tre utebanor, terrängbana och inte minst närhet till fantastisk natur med både hav och skog.

I stallet står det 16 st skolhästar som används i en traditionell ridskoleverksamhet och plats för 17 st privatuppstallade hästar. Vid sidan om ridskolans verksamhet så bedrivs det även tävlingar i olika discipliner samt regelbundna besök av gästtränare.

Inför vårterminen behöver förstärka vårt team med ytterligare en instruktör på deltid. Arbetsuppgifterna består av planering och genomförande av ridlektioner både för barn och vuxna, utbildning av ridskolans hästar samt viss stalltjänst.

Den person vi söker skall ha adekvat utbildning minst ridlärare Level II eller motsvarande, vara positiv och lösningsfokuserad samt ha lätt för att samarbeta.

Tjänsten är en visstidsanställning, provanställning tillämpas.
Tjänstgöringsgrad 50-75 %.
Schemalagd arbetstid som kan omfatta kvällar och helger.
Tillträde enligt överenskommelse.
Vi tillämpar löpande intervjuer under ansökningstiden

Vid frågor kontakta Verksamhetschef Matilda Boysen Lindeborg tel 072-3303233
Välkommen med din ansökan till This is a mailto link, senast den 13 december.