Hem / Distriktet / Distriktets organisation / Galakommittén

Galakommittén

Södermanlands Ridsportgala startades 2015 och drivs av distriktsstyrelsen tillsammans med en ideell galagrupp. Galan syftar till att uppmärksamma och dela ut priser till alla de barn, ungdomar och vuxna som under det gångna året samlat poäng under tävlingar runt om i Sverige i hopp om att bli Distriktsmästare i Södermanland i sin tävlingsgren. Galan syftar också till att uppmärksamma och hylla alla de hästmänniskor i Södermanland som dagligen arbetar och ställer upp för sporten och sina ridklubbar, som gör det möjligt för sporten att fortsätta leva och utvecklas.  

I vänstermenyn finns information om årets ridsportgala och de tidigare galorna så du både kan få en tillbakablick och finna allt du behöver veta inför besöket kommande gala. Där hittar du också information om hur du kan nominera de personer du tycker förtjänar att uppmärksammas lite extra under galan.

Vill du vara med och sponsra Södermanlands största gala inom ridsporten? Eller har några frågor, tankar eller idéer som du vill dela med dig av är du varmt välkommen att kontakta oss i galagruppen på This is a mailto link