Hem / Ridsportgala

Ridsportgala

Tyvärr ställs Södermanlands Ridsportgala 2022 in pga gällande covid-19 rekommendationer!

Nomineringarna för 2021 delas ut under nästa gala.
DM-pristagarna kommer få information om hur DM priserna kommer att delas ut. 
Köpta biljetter återbetalas. Maila kansliet namn, datum för betalning samt kontonr för återbetalning.

Var rädda om varandra! Håll i och håll ut så hoppas vi att vi kan mötas på en dubbelgala 2023 

_______________________________________________

 

En kväll tillägnad alla våra medlemmar i distriktet. Det bjuds på en fullspäckad kväll med bland annat prisutdelning, 3 rätters middag och underhållning.

Nu har vi äntligen släppt nomineringskategorierna för 2021! Passa på att nominera någon medlem i distriktet du tycker förtjänar att hyllas för sin insats under året som gått. Vinnarna kommer att prisas under galakvällen. 

Årets förening - Årets tävlingsplats- Årets eldsjäl senior - Årets eldsjäl junior - Årets prestation - Årets groom

 

Nominera här: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdhVyX06GvNlTXQT7DDo9UulCLIX7rxJZHENCyen012_5HBqg/viewform

Beställ biljetter via formuläret nedan. 

 

https://docs.google.com/forms/d/1qZSvii02sR9PAna322XNuHPXR3ZjMhpuhP3fRM_G_i4/viewform?edit_requested=true


Södermanlands Ridsportgala startades 2015 och drivs av distriktsstyrelsen tillsammans med en ideell galagrupp. Galan syftar till att uppmärksamma och dela ut priser till alla de barn, ungdomar och vuxna som under det gångna året samlat poäng under tävlingar runt om i Sverige i hopp om att bli Distriktsmästare i Södermanland i sin tävlingsgren. Galan syftar också till att uppmärksamma och hylla alla de hästmänniskor i Södermanland som dagligen arbetar och ställer upp för sporten och sina ridklubbar, som gör det möjligt för sporten att fortsätta leva och utvecklas.  

I vänstermenyn finns information om årets ridsportgala och de tidigare galorna så du både kan få en tillbakablick och finna allt du behöver veta inför besöket kommande gala. Där hittar du också information om hur du kan nominera de personer du tycker förtjänar att uppmärksammas lite extra under galan. På instagram och facebook kan följa galagruppens arbete under året.

Vill du vara med och sponsra Södermanlands största gala inom ridsporten? Eller har några frågor, tankar eller idéer som du vill dela med dig av är du varmt välkommen att kontakta oss i galagruppen på This is a mailto link