Hem / Ungdom / Digital Poängjakt

Poäng jakten

DUS Södermanland bjuder in till DIGITAL POÄNGJAKT!

 

Vi bjuder in alla distriktets ridklubbar till att tävla om ett superfint pris till föreningens ungdomssektion, som gynnar alla klubbens unga medlemmar! <3

 

 

Börja med att följa oss på instagram: @dus_sodermanland

 

Där kommer vi att i tre omgångar (under tre veckor) lägga ut uppdrag; vissa uppdrag ska göras av ungdomssektionen i grupp och vissa uppdrag kan göras av enskilda medlemmar. På detta sätt kan alla barn & ungdomar i klubben vara med och samla in poäng till sin fina förening!

Priset som ungdomssektionen på den förening som tillsammans har samlat in mest poäng vinner, är en utbildning som utvecklar ungdomssektionen så att de kan göra ett ännu bättre och roligare arbete för föreningens unga medlemmar!

 

Vi vill uppmana ungdomssektionerna att i den mån det går (på ett säkert sätt!) lösa grupp-uppgifterna tillsammans, och vi hoppas att ungdomssektionerna peppar sina unga föreningsmedlemmar så att så många som möjligt kan och vill vara med i distriktets poängjakt! :)

 

På vår instagram kommer mer information att komma inom kort, så se till att ni redan nu gör er redo i ungdomssektionerna och genom att tagga till tillsammans med er ridklubbs unga medlemmar!

 

 

Må bästa förening - med gemenskap och kämparanda - vinna distriktets poängjakt! :)