Hem / Aktuellt / Aktuellt / Coop sponsrar Allsvenskan 2021

Coop sponsrar Allsvenskan 2021

I höst är Coop huvudsponsor till Allsvenskan i Stockholms län, alla divisioner, för både hoppning och dressyr, ponny och häst.

Coop skriver med egna ord om deras härliga engagemang:

Många av Coops medlemmar är engagerande inom ridsporten och nu vill vi ge tillbaka till er!
Ridsporten är en av Sveriges största idrotter både för ungdom och vuxna och består till 90% av kvinnor. Detta stämmer väl överens med Coops kundgrupp och vi vill gärna visa vårt stöd och intresse för er.

Coop kommer finnas på plats under alla finalomgångar runt om i Stockholm. Vi kommer även att hålla er uppdaterade på sociala medier på #coopälskarridsport och #coopallsvenskan2021. Vi har även ett Instagramkonto som heter Coopalskarridsport som ni gärna få använda er av om ni lägger upp bilder från er tävlingar.

Kronan på verket blir ett riktigt häftigt finalpris till de segrande lagen att ta med sig hem till sina klubbar. Alla pristagare, alla omgångar, kommer få speciella Coop rosetter.
Coop är en av Sveriges största aktörer inom dagligvaruhandeln. Ända sedan
konsumentkooperationens start 1899 har syftet varit att skapa medlemsnytta genom den samlade styrkan av medlemmarnas konsumtion.

Det finns cirka 650 Coop-butiker från Katterjåkk i norr till Smygehamn i söder, som ägs av 3,5 miljoner medlemmar i 30 konsumentföreningar. Genom sitt personliga engagemang och sina inköp lägger de grunden för verksamheten. Allt överskott som skapas går tillbaka till medlemmarna eller återinvesteras i verksamheten, vilket skapar ett cirkulärt kretslopp.
Coop ska erbjuda konsumenten prisvärda varor, ett hållbart attraktivt sortiment och tydliga butiksformat som utstrålar matglädje. Hållbarhet är en del av vårt DNA och vår affär.

Coops hållbarhetspolicy, hållbarhetsstrategi och målsättningar styr vårt arbete. Coops vision är att vara den goda kraften i mat-Sverige. Det innebär bland annat att vi ska befinna oss i framkant med vårt miljöoch hållbarhetsarbete.

Med Vänlig Hälsning
Emma Mellin
Distriktschef Coop