Hem / Aktuellt / Aktuellt / Goda exempel i rådande tider - digitala filmer

Goda exempel i rådande tider - digitala filmer

Nu när vi befinner oss mitt i en pandemi vill vi ge föreningar och ridskolor lite tips.

Här kan ni se några goda exempel på digitala filmer där ridskolan/ridförening kan hålla teorivecka utan att eleverna behöver vara på plats. Har er förening eller ridskola några goda exempel på hur verksamheter kan utvecklas för att fungera så här i pandemi-tider? Skriv gärna till oss och berätta, This is a mailto link

Djursholms Ridskola/ Djursholm Ridklubb tog fram en första film för att testa hur det skulle fungera. Vi har fått ta del av filmen och får dela den med er. På filmen ser ni Eva Ulf, Ridlärare Svensk Fellow, med hästen Fink som tillsammans har tävlat på Grand Prix-nivå. Djursholm Ridskola/Ridklubb är fullt igång med att göra fler filmer. Filmen nedan gör sig bäst genom att titta på den via en dator och inte på mobilen. 

 

Vi har även hittat filmer som Umeå Ryttarförening har gjort till deras teoriveckor, en under våren och en nu under hösten.

Umeå Ryttarförening teorivecka under våren 2020

Umeå Ryttarförening teorivecka under hösten 2020

Stora Ekebys Ridskola –  har flera filmer på deras youtube-kanal, både teori och en introduktionsfilm för att hitta utrustning till rätt häst. Smart i dessa tider när det är svårt att visa på ett säkert sätt i stallet.