Tyra Lennartsson

Hej!

Tyra Lennartsson heter jag och jag är 13 år gammal, jag bor med min familj på Lilla Essingen i Stockholm. Jag har haft världens bästa C-ponny som heter Bråtgärdets Aquir Napón och tillsammans tävlade vi dressyr framgångsrikt upp tom LA:P1. I somras var vi och red finalen av Mats Mellbergs Cup på Ponny SM i Laholm och det var jätteroligt. Vi var också med på New Forest SM, också det en jätterolig upplevelse. Jag tävlar för Rastaborgs Ridklubb ute på Ekerö.

Tyvärr tog Napóns och min resa tillsammans slut nu i början av detta året, detta eftersom det blev dags för mig att gå över på D-ponny. Jag tror att jag har hittat min framtida stjärna men i skrivande stund så är inget klart men om allt går vägen så flyttar en brun liten skönhet hem till stallet där vi står uppstallade på Ekerö inom en väldigt snar framtid.

Med min framtida stjärna så är målet att under 2020 kvala till SM och efter det tävla internationellt och rida mästerskap.

Jag är jätteglad att ha kommit med i Satsningen Unga Ryttare 2020 och är övertygad om att jag kommer lära mig massvis som kommer göra mig till en bättre ryttare!!