Hem / Ny hemsida - erbjudande till föreningar

Ny hemsida - erbjudande till föreningar

Förbund, distrikt och föreningar som använder hemsidan i IdrottOnline måste hitta en ny lösning före årsskiftet. Företaget Consid bygger Svenska Ridsportförbundets nya webbsida i CMS-verktyget Sitevision.

Svenska Ridsportförbundet i samarbete med andra specialförbund har förhandlat fram ett avtal med Consid och Sitevision och tagit fram ett mycket fördelaktigt erbjudande på webblösning till våra medlemsföreningar. Erbjudandet omfattar ett färdigt baspaket med de vanligaste mallarna och funktionerna för en enkel, bra och mobilanpassad hemsida, i ett kraftfullt men samtidigt enkelt redaktörsverktyg och i ett webbhotell med säkerhet i världsklass.

Lösningen erbjuds föreningar anslutna till Svenska Ridsportförbundet, till en kostnad för föreningen baserad på medlemsantal.  Exempel: För en förening med under 500 medlemmar är totalkostnaden för 2022 8 900 kronor, därefter är kostnaden 200 kr/månad + valfri supporttjänst 360 kr/månad (alla priser är inklusive moms).

Se erbjudandet här (pdf)

För mer information och frågor, kontakta Louise Ohlin This is a mailto link

Andra lösningar

Vad som passar din förening bäst beror på vilken verksamhet föreningen har och hur hemsidan skall användas. Vi är medvetna om att inte alla föreningar kan ta kostnaden och utöver ovanstående erbjudande finns det flera enkla, billiga och även kostnadsfria verktyg för att bygga hemsidor. 

Det finns också externa system som erbjuder kombinationer av hemsida, medlemsadministration, ekonomihantering och verksamhetsstöd. Några av dem erbjuder en basversion som är kostnadsfri, enligt respektive hemsida. För föreningar som använder ett sådant system för medlemshantering erbjuder RF integrationsmöjligheter till IdrottOnline, se vilka system som omfattas här.

Behöver ni hjälp?

Ridsportförbundet har tyvärr inte möjlighet att bistå med helpdesk eller support.

Information från RF angående nedläggning av hemsidor i Idrottonline

Frågor och svar om RF/SISU:s nya digitala inriktning

Administration i IdrottOnline

Det är bara hemsidan i IdrottOnline som försvinner vid årsskiftet, övriga funktioner finns kvar. Dessa är:

  • Medlemshantering
  • Aktivitetshantering
  • Avgiftshantering
  • LOK
  • Idrottsmedel
  • Utbildning
  • Beslutsstöd
  • Licenshantering
  • Integrationsmöjligheter

Inloggning kommer att kunna ske via login.idrottonline.se