Hem / Förening / Lediga jobb

Lediga jobb

Här lägger vi upp annonser från föreningar och ridskolor om lediga tjänster. Mejla in er annons till oss via This is a mailto link så ser vi till att den syns här.


Sorunda ridklubb söker ny Ridlärare

Sorunda Ridklubb är belägen utanför Ösmo i Nynäshamns kommun. Hit tar du dig från Stockholm city på bara 40 minuter med bil.

På anläggningen finns 31 st ridskolehästar och 33 st inackorderade privathästar. Vi har 2 st ridhus där vi har lektioner parallellt måndag – Lördag. Vårt motto är att vara en ridskola där alla är välkomna, från nybörjare till tävlingsryttare.

Vi är idag 4 anställda instruktörer och 4 anställda som sköter anläggningen, och nu söker vi en ny ridlärare till vårt gäng.

Din profil:

Vi söker en ridinstruktör som har lägst utbildning SRL level 1. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är positiv, flexibel, serviceinriktad, med ansvarskänsla, har god kommunikativ förmåga och har lätt för att samarbeta. Du ska tycka om att undervisa på ett pedagogiskt sätt och att arbeta tillsammans med barn och ungdomar. Vi önskar att du har erfarenhet av att undervisa elever i grupp och är van vid att utbilda både nybörjare och elever med flera års rid erfarenhet.  Ett stort plus är om du själv är en aktiv ryttare. Du är ett gott föredöme för våra elever och sätter hästarnas välmående i fokus samt ser ridskolan som en mötesplats där alla är välkomna.

I tjänsten ingår ridlektioner, vidareutbildning av våra hästar/ponnyer, häst och stallskötsel samt andra förekommande arbetsuppgifter på en ridskola.

Anställningsform: Heltid, provanställning tillämpas

Tillträde: tillträde omgående eller enl. ök.

Tjänstens omfattning: 100% , kvällar och helger ingår.

Lön: individuell lönesättning, månadslön

Ansökan: Senast 21 mars 2021. Referenser bifogas fördelaktigen redan med ansökan. Intervjuer hålls löpande, och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut.

Vi ser med glädje fram emot Din ansökan snarast via mail This is a mailto link då rekrytering sker fortlöpande.  För eventuella frågor kontakta Carolin Rutberg (vice ordförande) This is a mailto link el. 070-7780607