Hem / Tävling / Allsvenskan / Allsvenskan 2021

Allsvenskan 2021

Anmälan
Inför 2021 får anmälningen till Allsvenskorna en annorlunda utformning. Allsvenskor som avgörs under våren anmäls senast den 30 september 2020, de allsvenskor som avgörs under hösten anmäls senast den 31 mars 2021 (länkar till dessa kommer senare under 2020).

Länk till sida för anmälan för respektive Allsvenskor under våren 2021 

Efter den ordinarie anmälningstiden går det att anmäla lag i mån av plats genom att mejla till This is a mailto link, en efteranmälningsavgift om 600kr/lag tillkommer. 

Avgifter
Stockholms Läns Ridsportförbund fakturerar alla anmälnings- och lagavgifter i förskott, läs mer under avgifter 2021.

Arrangörer
I Stockholms län är det mycket populärt att rida i lag, för att så många som möjligt ska få vara med delas lagen in i grupper inom samma division. Under 2021 kommer det att behövas arrangörer till ca 48 olika tävlingstillfällen. I anmälningsformuläret frågar vi den anmälande föreningen vilken omgång föreningen kan arrangera.

Stockholms Läns Ridsportförbund betalar ut omgångsavgifter och eventuella arrangörsbidrag efter att alla vårens respektive höstens omgångar är genomförda. 

Information till lagledare
För att hitta information om de olika divisionerna, gruppindelning och omgångar, klicka på respektive division i menyn till vänster under fliken Allsvenskan 2021. 

Inför varje omgång ska lagledare i tid anmäla/avanmäla till arrangören enligt propositionen och till Stockholms Läns Ridsportförbund (via mejl till This is a mailto link).

Har ni frågor som rör Allsvenskorna är ni välkomna att maila till This is a mailto link