Hem / Tävling / Allsvenskan / Allsvenskan 2022

Allsvenskan 2022

Anmälan

Allsvenskor som avgörs under våren anmäls senast den 30 september 2021, de allsvenskor som avgörs under hösten anmäls senast den 31 mars 2022.

Efter den ordinarie anmälningstiden går det att anmäla lag, i mån av plats, genom att mejla till This is a mailto link, en efteranmälningsavgift om 600kr/lag tillkommer. 

Häst Tävling Dressyr   Hoppning Fälttävlan
Div I   2*     Vår Vår - adm. SvRF  
Div II   2* Höst Vår  
Div III   1* Vår Höst  
Div IV   1* ----- Höst  
FT Allsv.       Vår och höst
         
Ponny     Tävling  Dressyr  Hoppning  Fälttävlan
Div I   2* Vår Vår  
Div II   1* Höst Höst  
Div III   1* Vår Vår  
FT Allsv.       Vår och höst

Avgifter

Stockholms Läns Ridsportförbund fakturerar alla anmälnings- och lagavgifter i förskott. Vårterminens omgångar faktureras i december föregående år och höstterminens omgångar faktureras i maj. Kostnaden för varje deltagande lag är 1100 kr per division. Anmälningsavgiften är 500 kr/omgång. Efter genomförd omgång 1 och 2 betalar Stockholms Läns Ridsportförbund ut lagavgift till respektive arrangerande klubb.

Arrangörer

I Stockholms län är det mycket populärt att rida i lag, för att så många som möjligt ska få vara med delas lagen in i grupper inom samma division. Under 2022 kommer det att behövas arrangörer till 39 olika tävlingstillfällen. I anmälningsformuläret frågar vi den anmälande föreningen vilken omgång föreningen kan arrangera.

Stockholms Läns Ridsportförbund betalar ut omgångsavgifter och eventuella arrangörsbidrag efter att alla vårens respektive höstens omgångar är genomförda. 

Information till lagledare

För att hitta information om de olika divisionerna, gruppindelning och omgångar, klicka på respektive division i menyn till vänster under fliken Allsvenskan 2022. Detta uppdateras och kommer att publiceras framledes.

Inför varje omgång ska lagledare i tid anmäla till arrangören enligt propositionen.

Vid avanmälan från Allsvenskans division så ska det skriftligen meddelas via mejl till kansliet via This is a mailto link och till arrangören.

Har ni frågor som rör Allsvenskorna är ni välkomna att mejla till This is a mailto link