Hem / Aktuellt / Egna nyheter / 2022 / Inför höstens allsvenskor

Inför höstens allsvenskor

Nu är sommaren snart här och i slutet av augusti drar höstens serier igång, här kommer lite kort info inför höstens allsvenskor.
Inför hösten har vi ett stort tryck på serierna i div 4 för både ponny och häst och hästarnas div 2 dressyr vilket är jättekul! 
Men tyvärr har vi i övriga serier ett lågt antal anmälda lag med fyra lag i div 2 hoppning för häst, två lag i div 2 hoppning ponny och två lag i div 2 dressyr för ponny vilket i dagsläget betyder att det inte blir några serier för dessa divisioner om det inte blir fler än fem lag före den 1 augusti.  
 

Förtydligande om Allianslag

Till er som har tänkt att ha allianslag i höst, så är tiden för när blanketten ska vara inne förlängd till den 1 augusti vid försent inkommen blankett så kommer laget att strykas.
Vi vill även vara tydliga med att det inte går att skapa allianslag efter den 1 augusti, då efteranmälningstiden gått ut. 
Om ni skapar allianslag och båda föreningarna har lag anmälda är det viktigt att ni kommer ihåg att avanmäla ett av lagen samt skickar in blanketten anmälan allianslag.

Dressyr div 4

I dressyrens div 4 för både ponny och häst har vi i dagsläget 12 anmälda lag till respektive serie vilket normalt medför att vi delar serien, men pga av det rådande tävlingsläget som vi ser med att det bland annat är mkt svårt att hitta domare och även mycket sena avanmälningar så har distriktsstyrelsen kommit fram till detta beslut: 
Distriktsstyrelsen beslutade på styrelsemötet den 220613 att båda serierna i div 4 dressyr genomförs med 3 ryttare i varje lag om det efter den 1 augusti fortfarande är 12 stycken anmälda lag. Skulle det vid 1 augusti vara 10 eller färre anmälda lag till serien så genomförs den som vanligt med 3-4 ryttare i varje lag. 
Frågor ställs som vanligt till Johanna, This is a mailto link