Hem / Fritidsledarprojektet

Fritidsledarprojektet

Projektet Fritidsledare i Uppsala har nu startat och vi har börjat planera inför höstens aktiviteter. Syftet med detta projekt är att öka barn och ungdomars tillgång till ridskolemiljön och bidra till en aktiv och meningsfull fritid för unga i Uppsala Kommun.

Här kommer en liten presentation om oss som jobbar som fritidsledare.

Agnes Petrini heter jag, är 19 år gammal och har ett brinnande intresse för hästar. Jag har ridit i princip hela mitt liv varav mina första år började på ridskola. Under mina år på ridskola var jag stallvärdinna, elev och medlem i ungdomssektionen. Något som på senare tid börjat intressera mig mer och mer. Jag gick hästlinje på gymnasiet på Naturbruksskola som resulterade i utexaminerad hästskötare. Utöver det är jag även godkänd i D9 för smådjur. Jag ser fram emot att lära mig mer om ungdomsverksamhet och att få individer att öppna upp ögonen för ridsporten.

Louise Bladlund heter jag och är snart 21 år gammal. Mitt hästliv startade vid tidig ålder som elev på ridskola och jag har under mina ungdomsår varit stallvärdinna och medlem i ungdomssektionen.

Tina Eriksson


från v. Louise Bladlund, Agnes Petrini och Tina Eriksson