Hem / Fritidsledarprojektet

Fritidsledarprojektet

Projekt ht-2020-vt2021

 Denna termin är nu avslutad och vi ser framemot en ny termin till hösten!

Projektet Fritidsledare i Uppsala har nu startat och vi har börjat planera inför höstens aktiviteter. Syftet med detta projekt är att öka barn och ungdomars tillgång till ridskolemiljön och bidra till en aktiv och meningsfull fritid för unga i Uppsala Kommun.

 

Här kommer en liten presentation om oss som jobbar som fritidsledare.

 

Andrea Olsson – har jobbat med barn och ungdomar på förskola, skola och ridskoleverksamhet. Är utbildad ungdomsledare, ridledare och har gått FU steg 1. Var även ordförande i Olunda USS i 4 år. Lockas av att byta erfarenheter med ungdomarna och att locka nya individer till stallet och hästarna.

 

Lina Mälberg – Utbildad barnskötare med erfarenhet från förskola och 4H-verksamhet. Ridit på ridskola under uppväxten. Även utbildad bagare/konditor och med en kandidatexamen i religionsvetenskap. Ordförande i Svenska Afghanistankommittén i Uppsala. Ser framemot ett gott samarbete med de olika ridskolorna och alla nya möten med barn och ungdomar. 

 

 

Ni kommer att hitta oss på ridskolorna i Uppsala kommun.

 

Vi ser fram emot att samarbeta med dessa ridskolor och bidra till att göra fritiden ännu bättre för våra barn och ungdomar.

 

Schema över vilka dagar vi är på respektive ridskola kommer läggas upp nedan så fort detta är bokat.