Hem / Fritidsledarprojektet

Fritidsledarprojektet

Projektet Fritidsledare i Uppsala har nu startat och vi har börjat planera inför höstens aktiviteter. Syftet med detta projekt är att öka barn och ungdomars tillgång till ridskolemiljön och bidra till en aktiv och meningsfull fritid för unga i Uppsala Kommun.

Vi finns även på Instagram och Tiktok

Här kommer en liten presentation om oss som jobbar som fritidsledare.

Agnes Petrini heter jag, är 19 år gammal och har ett brinnande intresse för hästar. Jag har ridit i princip hela mitt liv varav mina första år började på ridskola. Under mina år på ridskola var jag stallvärdinna, elev och medlem i ungdomssektionen. Något som på senare tid börjat intressera mig mer och mer. Jag gick hästlinje på gymnasiet på Naturbruksskola som resulterade i utexaminerad hästskötare. Utöver det är jag även godkänd i D9 för smådjur. Jag ser fram emot att lära mig mer om ungdomsverksamhet och att få individer att öppna upp ögonen för ridsporten.

Louise Bladlund heter jag och är snart 21 år gammal. Mitt hästliv startade vid tidig ålder som elev på ridskola och jag har under mina ungdomsår varit stallvärdinna och medlem i ungdomssektionen. Under gymnasietiden läste jag Naturbruk med inriktning häst. Efter gymnasiet arbetade jag på ridkskola som både fridtidsledare och stalltjänstpersonal, jag har även arbetat som barninstruktör. Allt detta fram till nu då j
ag har fått äran att bli anställd som fridtidsledare av upplandsridsportsförbund. Jag ser fram emot att möta nya ansikten och utveckla mig själv som fridtidsledare. VI tillsammans ska göra detta till en trevlig fridtidsgård där ALLA är välkomna att delta. Med vänliga hälsningar Louise. 

Tina Eriksson heter jag och jobbar som ridinstruktör på Storvreta Ponnyklubb och nu även som Fritidsledare. Jag bor på en bondgård utanför Uppsala med min familj och mina hästar, är utbildad pedagog och har arbetat många år inom barnomsorgen. Att jag nu kan kombinera mina två största intressen, barns lärande och hästar, är verkligen en önskedröm som går i uppfyllelse! Ser fram emot att träffa nya barn och ungdomar och ha roligt tillsammans på fritids!


från v. Louise Bladlund, Agnes Petrini och Tina Eriksson