Hem / Fritidsledarprojektet / Våra fritidsledare

Våra fritidsledare

Här kommer en kort presentation av våra tre fritidsledare 

Agnes Petrini heter jag, är 20 år gammal och har ett brinnande intresse för hästar. Jag har ridit i princip hela mitt liv varav mina första år började på ridskola. Under mina år på ridskola var jag stallvärdinna, elev och medlem i ungdomssektionen. Jag gick hästlinje på gymnasiet på Naturbruksskola som resulterade i utexaminerad hästskötare. Utöver det är jag även godkänd i D9 för smådjur. På fritiden hänger jag med min häst Verona och min hund Gabriel. Jag jobbade som fritidsledare förra året och kommer att fortsätta även detta året. Jag ser fram emot att utveckla verksamheten ännu mer och lära känna nya individer. 

Agnes kontaktuppgifter: This is a mailto link telefon: 076-166 56 03

Christina Rydlander heter jag och jobbar som fritidsledare. Jag har tidigare jobbat som fritidsledare och elevassistent i skolan. På min gård bor förutom jag, mina hästar, kaniner, höns och kvigor. Jag är utbildad brukshästskusk och hemma på gården får jag hjälp av min arbetshäst. Ser fram emot att få lära känna fler barn/ungdomar och hitta på en massa kul.

Christinas kontaktuppgifter: This is a mailto link 
telefon: 076-166 56 04

Tina Eriksson heter jag och jobbar som Fritidsledare. Jag bor på en bondgård utanför Uppsala med min familj och mina hästar, är utbildad pedagog och har arbetat många år inom barnomsorgen. Att jag nu kan kombinera mina två största intressen, barns lärande och hästar, är verkligen en önskedröm som går i uppfyllelse! Ser fram emot att träffa nya barn och ungdomar och ha roligt tillsammans på fritids!

Tinas kontaktuppgifter: This is a mailto link 
telefon: 076-166 56 23

Kristina Rydlander, Agnes Petrini och Tina Eriksson