Hem / Aktuellt / Basutbildningen

Basutbildningen

Nu finns ett nytt tillfälle att gå basutbildningen. För dig som är eller vill bli ledare i din förening, förtroendevald, funktionär på tävling eller vill utbilda dig i någon av SvRF:s andra utbildningar.

Ett gott ledarskap bygger på gemensamma värderingar. Hur värderingar blir verklighet är kärnan i ridsportens nya basutbildning som riktar sig till ledare på alla nivåer. Basutbildningen ger ridsportens ledare en gemensam och stadig grund att stå på och är ett sätt att inspirera fler att utvecklas som ledare.

Utbildningen, som är unik i sitt slag, vänder sig till blivande och verksamma ledare i alla grenar och på alla nivåer, från lagledare till landslagledare, förtroendevalda, ridlärare, ridledare, ungdomsledare och många fler.

Basutbildningen är första steget och ett behörighetskrav för att gå någon av Svenska Ridsportförbundets andra utbildningar tex. utbildare i grönt kort, ridledarutbildning, ridlärar och tränarutbildningar, central och regional funktionärsutbildning.

Basutbildningen kan du gå från året du fyller 18 år.

Innan del 1 av basutbildningen startar är det 10 timmar webbstudier och en hemuppgift som ska skickad in innan kursdagen. Kursboken köper du själv i god tid innan introträffen på https://www.sisuidrottsbocker.se/produkt/basutbildning-for-ridsportens-ledare-2/ 

Vi kommer ha en intro träff där vi tittar mer på webbstudierna och hemuppgiften men vill du börja tidigare så är det helt ok.

Datum:
Tisdagen den 22/2  kl.19.00-20.00 på Teams, Introträff
Tisdagen den 15/3 kl.18.00-20.30 på Teams, Del 1
Onsdagen den 23/3 kl.18.00-20.00 på Teams, del 2
Torsdaen den 31/3 KL. 18.00-20.00 på Teams, del 3

Plats:
Hela kursen går digitalt på Teams, du får en länk till Teams på den mejladress du anger i anmälan.

Avgift och anmälan:
Kursen kostar 450kr + kostnaden för materialet som du beställer själv. Anmälan gör du HÄR.
Kursavgiften faktureras, anmälan är bindande efter sista amälningsdag som är den 13 februari.
Se också regler vid anmälan och avanmälan.