Hem / Aktuellt / Kurs i elektronisk tidtagning

Kurs i elektronisk tidtagning

Välkommen till en kurs i elektronisk tidtagning på hopptävling. Under kursen får du lära dig om hur vår tidtagaranläggning fungerar. Hur du sätter upp stativ och sensorer och hur du hanterar programmet i domartornet.

Vi kommer hålla kursen i ridhus så det finns stora ytor att vara på samt dela in två grupper. Om restriktionerna för Covid-19 gör att vi inte kan hålla kursen så kommer den flyttas framåt i tiden.

Innan kursen får du en instruktionsfilm skickad till dig om hur du installerar programmet för elektronisk tidtagning i datorn. Du kommer på plats att få testa och koppla in din dator till tidtagaranläggningen.

Kursen vänder sig både till klubbar som är delägare och till klubbar som vill hyra den tillfälligt.

När: Tisdagen den 3 augusti kl.18.00-20.00

Var: På Karlstads Ridklubb i ridhuset

Kursledare: Eva Mossberg och Elisabet Edvardsson

Kostnad: 100kr/person för de föreningar som är deltagare i tidtagaranläggningen, 200kr för övriga. Deltagaravgiften faktureras föreningen, går också att använda swish eller kórtbetalning vid anmälan.

Anmälan och avanmälan: Anmäl via denna länk senast den 25 juli. Avanmälan efter sista anmälningsdag faktureras.
Se våra regler för anmälan och avanmälan för mer information.

Genom att delta i kursen godtar du även att du kan bli fotograferad. Fotografier/video kommer ev. att användas i kommersiella syften och i sociala medier. Om nej vänligen kontakta Värmlands Ridsportförbund innan kursstart.