Hem / Aktuellt / Basutbildning i Värmland

Basutbildning i Värmland

Nu kommer en ny omgång av basutbildningen. Ett gott ledarskap bygger på gemensamma värderingar. Hur värderingar blir verklighet är kärnan i ridsportens basutbildning som riktar sig till ledare på alla nivåer.

Basutbildningen ger ridsportens ledare en gemensam och stadig grund att stå på och är ett sätt att inspirera fler att utvecklas som ledare.

Utbildningen, som är unik i sitt slag, vänder sig till blivande och verksamma ledare i alla grenar och på alla nivåer, från lagledare till landslagledare, förtroendevalda, ridlärare, ridledare, ungdomsledare och många fler.

Basutbildningen är första steget och ett behörighetskrav för att gå någon av Svenska Ridsportförbundets andra utbildningar tex. utbildare i Grönt kort, Ridledarutbildning Ridlärar och tränarutbildningar, central och regional funktionärsutbildning.

Basutbildningen kan du gå från året du fyller 18 år.

Innan den fysiska träffen är det 10 timmar webbstudier och en hemuppgift som ska skickas in innan den 1 september. Kursboken köper du själv i god tid på https://www.sisuidrottsbocker.se/produkt/basutbildning-for-ridsportens-ledare-2/ 

Vi kommer köra med begränsat antal och är det många som är intresserade kommer det fler datum.

Datum och tid: 
Måndagen den 23 augusti kl.19.00-20.00 Introträff där vi går igenom vad som ska göras före första kursdagen som webbstudier och hemuppgift.
Måndagen den 6 september kl.18.00-20.30 kursdag 1
Tisdagen den 14 september kl.18.00-20.00 kursdag 2
Onsdagen den 22 september kl.18.00-20.00 kursdag 3

Plats: Teams

Kostnad: 450kr för kursen. Boken köper du själv.

Anmälan: Anmäl HÄR senast den 16 augusti. Anmälan är bindande, avanmälan efter sista anmälningsdag faktureras.
Se också regler vid anmälan och avanmälan.