Hem / Aktuellt / Brev från genledningen i hoppning

Hej alla ute i Hästvärmland!

Nu ser vi framåt och hoppas på att tävlingarna som just fått dra i gång ska få fortsätta. Viktigt att vi fortsätter tänka oss för och håller oss till de restriktioner som finns.
NU siktar vi på en fortsatt härlig tävlingshöst!

Grenledningen för hoppning försöker arbeta utifrån era önskningar och er nyfikenhet för tävlingar i Värmland.

Allsvenskan div 2 och 4 arrangeras under hösten både för ponny och häst, så anmäl era lag. Div 2 startar först då det är mer rutinerade ryttare medan div 4 ekipagen får en längre tävlingsträning innan lagridningen drar i gång.

En träff för tävlingsarrangörer i hoppning finns i planeringsstadiet, vi återkommer med datum för det.

Cuperna Hööks Pony Trophy och Combi Cupen flyttar vi till nästa år då kvaltiden blir för kort i år.

DM mästare i både ponny och häst kommer vi kora under tävlingarna 4–5/9 på Kils fina anläggning. Hugg nu in och träna för detta och anmäl er. Många fina priser, bla får vinnaren ett frikort med max 2 starter/klubb inom Värmlandsdistriket. Detta gäller fram till nästa års DM.

Vi anordna det vi ser att det kan finnas behov av, men allt ser vi inte. Därför är det viktigt att du som tävlingsryttare gör dig hörd. Det kan du göra genom att maila oss i grenledningen i hoppning eller kontakta kansliet. Du är också varmt välkommen att bidra med någon eller några timmar och ingå i grenledningen för hoppning arbeta för hoppningen i distriktet.

NU KÖR VI !!!!!!

Kramar Grenledning hoppning/ Barbro Olsson.