Hem / Aktuellt / DUS Årsmöte

DUS Årsmöte

Söndagen den 13 mars bjuder Distriktsungdomssektionen (DUS) in till årsmöte. Alla under 26år som är medlem i förening ansluten till Värmlands Ridsportförbund är välkommen att närvara.

Årsmötet kommer ske digitalt, länk kommer till den mejladress du anger i anmälan.

Datum och tid: Söndagen den 13 mars kl.14.00

Deltagande och rösträtt: Varje förening ansluten till Värmlands Ridskortförbund har 1 röst var på årsmötet. Ni utser i föreningen vilken person som företräder er på årsmötet. Däremot har alla under 26år i föreningen rätt att närvara på mötet.

Anmälan: Görs via länk HÄR

Motioner: Har du eller din förening något ni vill ta upp på årsmötet kan ni lämna in en motion med er önskan/fråga. Den behöver vara DUS tillhanda senast den 13 februari. Ni kan skicka den på mejl till This is a mailto link.

Nominera till årsmötet!
Under åremötet delas det ut utmärkelser som du kan nominera till. Nominera gör du HÄR

De olika områdena att nominer till är:

Distriktets Ungdomsledare
Här nominera du en ungdomsledare som gör skillnad på klubben för alla ungdomar och som ställer upp i vått och torrt. Personen du nominerar måste ha gått ungdomsledarkursen. Personen som får utmärkelsen kommer få en jacka från SvRF samt ett presentkort på SISU idrottsböcker på 500 kr. Skriv namn, klubb och ditt eget namn. I din nominering ser vi gärna vad som utmärker den här personen, hur den visar sitt engagemang, vad som gör den till en förebild inom ridsporten och varför just den personen förtjänar denna utmärkelse.
 
Distriktets Ungdomssektion
Här nominerar du den ungdomssektion som under året har gjort ett bra jobb och som funnits för alla klubbens ungdomar. Ungdomssektionen som får utmärkelsen kommer få en varsin t-shirt från SvRF samt ett presentkort på SISU idrottsböcker på 500 kr. Skriv vilken klubbs ungdomssektion och ditt eget namn. I din nominering vill vi se vad som utmärker just denna ungdomssektion, hur de visar sitt engagemang, vad som gör dem till en förebild inom ridsporten och varför just de förtjänar den här utmärkelsen.
 
Årets skratt
Här nominerar du en person som tabbat sig i stallet som alla kunnat skratta åt tillsammans efteråt eller den som brukar få andra att skratta! Eller kanske är det någon som du tror kommer få en lyckad karriär som komiker? Beskriv vad som hände/varför! Glöm inte namn på den du nominerar, ditt eget namn och klubb.
 
Årets Stjärnskott
Här nominerar du på den person som är ny i ungdomssektionsstyrelsen för i år och som gör ett bra arbete för att hjälpa ungdomar på klubben. Som på kort tid har kommit igång med sitt arbete på klubben och som hjälper styrelsen framåt med sitt arbete. Skriv vem du är, vem du nominerar, klubb och varför just den här personen förtjänar att bli årets stjärnskott.
 
Årets kämparglöd
Här nominerar du den som kämpat lite extra det här året och lagt ner mycket tid på styrelse arbetet för att få det att gå framåt. Alla har vi kämpat detta speciella året men om det är någon som utmärkt sig extra mycket så är det här du visar uppskattning för den personen! Skriv namn, klubb, ditt eget namn och varför just den här personen förtjänar att uppmärksammas.