Hem / Aktuellt / Ekonomi i ridsportförening

Ekonomi i ridsportförening

Lär dig med om ridskoleekonomi! Vilka nyckeltal vi har att gå efter, hur vi arbetar med en budget och hur vi följer upp resultatet.

Ekonomi i ridsportförening vänder sig till dig som verksamhetsansvarig, kanslist med ekonomiansvar, ordförande, kassör, förtroendevald i styrelsen.

Under kursen som är uppdelad på tre tillfällen kommer vi titta närmare på hur budgetarbetet och verksamhetsplanering fungerar. Vi kommer prata om nyckeltal kopplat till ridskola och hur vi får likviditet i föreningen.Vi kommer också arbeta med uppföljning av det ekonomiska arbetet, hur vi arbetar efter en budget, hur man läser en resultatrapport och hur vi hanterar bokslutet.

Datum, plats & tid
Kusen kommer ske digitalt via Teams med tre träffar utspridda från slutet av september 2021 till mars 2022. Mellan träffarna får deltagarna med sig uppgifter att arbeta med hemma i föreningen för det egna ekonomiska arbetet.

Träff 1. 29 september 2021 kl.17.30-20.30
Träff 2. 25 november 2021 kl.17.30-20.30
Träff 3. 8 mars 2022 kl.17.30-20.30

Anmälan & kursavgift
Du anmäler via den här länken. Teamslänken kommer till den mejladress du anger i anmälan. Klubben faktures kursavgiften på 100kr/person. Det går också att betala med Swish eller kort i samband med anmälan. Avanmälan efter sista anmälningsdag, som är den 15 september, faktureras.
Se även våra regler för anmälan och avanmälan till kurs.

Kursledare
Lotta Hillbom som håller i kursen har många års erfarenhet som verksamhetsansvarig både på mindre ridskola och på en av Sveriges största. På båda ridskolorna har hon med stor framgång ökat både omsättning och likviditet och gjort fina ekonomiska resultat.

Frågor
Kontakta Rosie Johansson på kansliet This is a mailto link alt 010-476 47 72