Hem / Aktuellt / Vinnare av utmärkelser 2020

Vinnare av utmärkelser 2020

Årets Ridskola Eda Ryttarförening

På Eda Ryttarförening känner sig alla välkomna och det finns en stor gemenskap. Här står hästen i fokus och har Eda RF - Årets ridskola 2020.pngmycket utevistelse i stora fina hagar. Under de senaste åren har styrelsen gjort ett stort arbete där de tillsammans med personalen ökat antalet ridande till det dubbla. Här finns också en aktiv ungdomssektion som regelbundet hittar på roliga aktiviteter för de yngre. På Eda RF behöver man aldrig känna sig ensam för alla är välkomna!

Från vänster: Lena Wiigh, ordförande Värmlands Ridsportförbund,
Gunilla Sundholm, kassör Eda RF, ridskolehästen Disney,
Gunnel Haugen, vice ordförande Eda RF.

Årets Ridlärare Ann Wördin

Anna är väldigt engagerad som ridlärare, både under träningarna och vid sidan av. Hon ser alltid till individen, är väldigt tyÅrets ridlärare Anna Wördin.pngdlig och hittar nya och bra lösningar. Hon har en förmåga att kunna förmedla ridkänsla och får varje lektion att kännas rolig samtidigt som hon sätter hästens välbefinnande i centrum. Anna ger mycket energi och glädje som gör att eleverna lämnar ridpasset med ett leende.

På bilden från vänster Anna Wördin och prisutdelare Lena Austrin Kull, Värmlands Ridsportförbund.

Årets Tävlingsarrangör Björklidens RyttarföreningBjörklidens Ryttarförening årets tävlingsarrangör.png

Björklidens RF har alltid en positiv stämning på tävlingsplatsen där alla känner sig välkomna. De anpassar klasserna så att så att alla i närområdet har tillfälle att rida olika kvalklasser, även om det blir få starter i dem. De är flexibla med tävlingsdatum och bidrar till en bra tävlingstermin.
Väl arrangerade tävlingar och bra anpassning efter alla restriktioner som funnits nu i Corona tider.

På bilden: Christina och Lars Strand, Björklidens RS tar emot iplom och blommor av Lena Austrin Kull, Värmlands Ridsportförbund.

Årets Ideella Tävlingsfunktionär Kim-Charli Tiscar
Årets tävlingsfunktionär Kim-Charlie Tiscar.pngKim-Charli är alltid positiv, hjälpsam och med ett fantastiskt engagemang. Hon får alla att känna sig delaktiga och uppmuntrar andra till att lära sig nya saker. Hon har också varit med och skapat samt genomfört Värmlands första WE tävling! Kim-Charli har haft roller som tävlingsledare, equipeansvarig och allt-i-allo och hon ställer alltid upp helhjärtat under, innan och efter tävlingen.

Prisutdelare Lena Austrin, Värmlands Ridsportförbund och Kim-Charli Tiscar