Hem / Distriktet / Utmärkelser / DUS utmärkelser

DUS utmärkelser

Distriktets Ungdomsledare
Här nominera du en ungdomsledare som gör skillnad på klubben för alla ungdomar och som ställer upp i vått och torrt. Personen du nominerar måste ha gått ungdomsledarkursen. Personen som får utmärkelsen kommer få en jacka från SvRF samt ett presentkort på SISU idrottsböcker på 500 kr. Skriv namn, klubb och ditt eget namn. I din nominering ser vi gärna vad som utmärker den här personen, hur den visar sitt engagemang, vad som gör den till en förebild inom ridsporten och varför just den personen förtjänar denna utmärkelse.
 
Distriktets Ungdomssektion
Här nominerar du den ungdomssektion som under året har gjort ett bra jobb och som funnits för alla klubbens ungdomar. Ungdomssektionen som får utmärkelsen kommer få en varsin t-shirt från SvRF samt ett presentkort på SISU idrottsböcker på 500 kr. Skriv vilken klubbs ungdomssektion och ditt eget namn. I din nominering vill vi se vad som utmärker just denna ungdomssektion, hur de visar sitt engagemang, vad som gör dem till en förebild inom ridsporten och varför just de förtjänar den här utmärkelsen.
 
Årets skratt
Här nominerar du en person som tabbat sig i stallet som alla kunnat skratta åt tillsammans efteråt eller den som brukar få andra att skratta! Eller kanske är det någon som du tror kommer få en lyckad karriär som komiker? Beskriv vad som hände/varför! Glöm inte namn på den du nominerar, ditt eget namn och klubb.
 
Årets Stjärnskott
Här nominerar du på den person som är ny i ungdomssektionsstyrelsen för i år och som gör ett bra arbete för att hjälpa ungdomar på klubben. Som på kort tid har kommit igång med sitt arbete på klubben och som hjälper styrelsen framåt med sitt arbete. Skriv vem du är, vem du nominerar, klubb och varför just den här personen förtjänar att bli årets stjärnskott.
 
Årets kämparglöd
Här nominerar du den som kämpat lite extra det här året och lagt ner mycket tid på styrelse arbetet för att få det att gå framåt. Alla har vi kämpat detta speciella året men om det är någon som utmärkt sig extra mycket så är det här du visar uppskattning för den personen! Skriv namn, klubb, ditt eget namn och varför just den här personen förtjänar att uppmärksammas.
 
Årets bagare
Här nominerar du den som ofta dyker upp med fika till mötet eller aktiviteterna. Kanske är det den som gör godast bakverk eller den som gör snyggast tårtor! Skriv namn, klubb, ditt eget namn och varför just den här personen borde få den här utmärkelsen.
 
Årets ridskolehäst
Här nominerar du den snällaste och tryggaste hästen som finns i din klubbs stall. Den som alla kan rida på, den som lärde dig att hoppa ditt första hinder eller som är bäst att gå först i skogen. Kan bli svårt att välja! Skriv namn, födelseår, klubb, ditt eget namn och varför just den här hästen förtjänar att uppmärksammas och en morotpåse!