Hem / Aktuellt / Aktuellt / Ny verksamhetschef på Västergötlands Ridsportförbund

Ny verksamhetschef på Västergötlands Ridsportförbund

Vi presenterar Magdalena Randver, som från 1:a april är ny verksamhetschef på kansliet:-)
Mariana Fransén lämnar distriktet för att gå vidare i nytt uppdrag i sin hemmaförening.

Hej, jag heter Magdalena Randver och bor i Bohus där jag arbetat som Ridskolechef på Ale Jennylunds ridklubb sedan fem år tillbaka. Jag kommer ursprungligen ifrån Småland där mitt hästintresse startade tidigt, har mina första tävlingsresultat ifrån sju års ålder. Hästintresset har hållit i sig hela tiden men under flera år har jag arbetat och drivit verksamheter utanför hästvärlden, men ridit och tränat mina egna hästar på fritiden.  Jag har hela tiden engagerat mig i ridklubbar och deras verksamhet då föreningslivet är en viktig del för mig

Ingen fotobeskrivning tillgänglig.

Det jag brinner mest för är vår hästars välfärd, att utbilda och sprida kunskap till ridande och hästägare för att kunna ge de bästa förutsättningar som finns för våra fantastiska hästar.  Förutom hästarna så tycker jag   att det är väldigt intressant med företagande och marknadsföring, att kunna nå ut och hitta nya vägar att bredda sin verksamhet.

Det skall bli väldigt spännande med en ny utmaning och ny kunskap och erfarenhet, ser fram  emot att börja min nya tjänst på Västergötlands Ridsportförbund!

Mvh, Magdalena Randver