Hem / Aktuellt / Egna nyheter / Ledig tjänst på Trollhättans Fältrittklubb

Ledig tjänst på Trollhättans Fältrittklubb

Trollhättans Fältrittklubb (TFRK) bildades 1968, och är en ideell förening med ca 500 medlemmar. Föreningen har en fin anläggning som ägs av Trollhättans Stad, belägen i västra Trollhättan i ett mycket naturskönt område med fina ridvägar.

Anläggningen består av två ridhus, paddock, terrängbana och stallplatser för 45 hästar. 

Utöver klubbens 18 egna hästar och 13 ponnyer finns även 15 privata hästar i våra medlemsstall.

På anläggningen bedriver föreningen ridskoleverksamhet med ca 350 ridande varje vecka, tävlingsverksamhet samt har ett ideellt bemannat café. Dessutom har REAL- gymnasiet sin hästutbildning på anläggningen. Föreningen är välskött och står på en stabil grund, med en härlig stämning.

Personalstyrkan består av 8 st fast anställda. För oss är det viktigt att trivas på jobbet! Personalgruppen tycker om att samarbeta och dela erfarenheter och kunskaper med varandra, och ser därför att även du som söker har lätt för att samarbeta och kan bidraga med en positiv stämning. Du ska även vara ett föredöme i all hantering och utbildning av våra hästar och ponnyer, brinna för att undervisa och utveckla ridskolan, och vara ansvarsfull, flexibel, noggrann. I tjänsten ingår stalltjänst, skötsel/ hantering/ utbildning av hästarna, undervisning, samt visst administrativt arbete. Tjänsten är på 75 - 100 %, och kvälls- och helgarbete kan komma att ingå. Kompetenskrav: Ridlärare Level II eller motsvarande. Lön enligt avtal.

Ansökan med CV mailas till  Stina Pilhall.  Ansökningarna behandlas fortlöpande, därför ser vi gärna att man skickar in sin ansökan så fort som möjligt. Sista ansökningsdatum är den 30/6 -20.

För frågor, ring till verksamhetschef Stina Pilhall, tel. 0520- 50 00 50, eller 0709-999602.