Hem / Aktuellt / Egna nyheter / Tävlingsterminen för vt 2022 nästan klar

Några krockar återstår ännu

Nu har de flesta tävlingsansökningar för våren 2022 fått OK och det går nu fint att skapa propositioner. Några tävlingsansökningar krockar dock och där krävs en del kompromisser.

Främst finns krockarna vid stort intresse för att arrangera en serieomgång. Vi har ju denna gången bestämt att vi lägger ut serierna först när lagen har anmälts, så att vi vet att det blir ett bra arrangemang för både arrangör och deltagare. Vi utgår från att alla divisioner arrangeras i minst en serie (gäller t ex Div I-serier) men att det i vissa fall kan bli aktuellt att dela upp divisionerna i flera serier (detta brukar bli aktuellt ju lägre division det gäller)  Så t ex div III dressyr kan arrangeras i 2-3 serier, likaså Gota-cuperna på ponny. Gotacup för häst kan däremot hamna i en gemensam serie, men vid stort intresse kan det bli 2 serier. 

Dock ser vi att det finns upp till 4 ansökningar i vissa omgångar, och det vet vi att så blir det inte, så här måste de som ser att det inte är klart ännu fundera på om de kanske kan ta en annan omgång. Det är ju så att vi saknar arrangörer på några ställen, och har för många på andra.  

Var detta uppträder syns i bilden här nedan. Så nu inväntar vi förslag på kompromisser från de som krockar, och om det inte löser sig så får vi kalla till ett teamsmöte med de arrangörer som berörs. Återkoppla gärna till kansliet om ni som arrangör vill flytta på er tävling till "ledig" plats.