Hem / Förening / Projektet inställt under våren

Projektet inställt under våren

Projekt 2020 - Hästkraft

På grund av rådande läge med Coronaviruset ställs vårens träffar in. Mail har gått ut till berörda. Mera information kommer.

Är du precis som vi laddade och längtar efter ett nytt ridsportprojekt för Västmanlands och Södermanlands föreningar? Då behöver du inte vänta så länge till. Planeringen för 2020 års projekt är i full gång och vi vill delge dig en första inbjudan. 

Västmanlands Ridsportförbund, Södermanlands Ridsportförbund, Västmanlands Idrottsförbund, Sörmlandsidrotten och SISU Idrottsutbildarna hälsar vi er varmt välkomna till HÄSTKRAFT - ett projekt där vi tillsammans samlar hästkraft för att arbeta med ridsportens framtid på hästens och individens villkor.

Vi kommer att varva inspiration, erfarenhetsutbyte föreläsningar och dialoger med workshops, studiebesök och hemuppgifter. Allt för att din förening ska få till sig så mycket lärande som möjligt och inspireras till att tillsammans fortsätta den egna utvecklingsresan i föreningen med sikte mot Ridsport 2025.

Projektet vänder sig till två nyckelpersoner i din förening som vill vara med och skapa Hästkraft. Ni ska vara över 18 år gamla och brinna för utbildning och utveckling inom föreningslivet. Är du kraften i din förening?

De som anmäler sig till projektet binder sig att delta på alla träffarna. Vi ser en stor vikt i att samma personer deltar på alla projektträffar. Arbete hemma i föreningen får alla medlemmar givetvis ta del av. 

Inbjudan

Läs hela inbjudan i PDF här, för utskrift eller att spara ner och skicka vidare. 

Datum

  • 14 mars 2020 - INSTÄLLD
  • 4-5 april 2020 - INSTÄLLD
  • 5 eller 6 maj 2020 - INSTÄLLD
  • 8-11 september 2020
  • 10 oktober 2020
  • 7 november 2020

Anmälningstid

Anmälan till projektet på länken här.
Föreningen ska anmäla plats senast 31/1- 2020. Vet ni inte i dagsläget vilka personer som ska delta, anmäl föreningen först, senast 31/1-2020 och sedan vilka personer som ska delta anmäls senast 29 februari 2020. Det ska vara samma personer som deltar på alla träffarna. Max två personer per förening. 

Kostnad

Projektet är strakt subventionerat via bidrag. Deltagaravgift är 2000kr/person. Avgiften faktureras föreningen under februari. Deltagaravgiften täcker inte kost under resan 8-11/9-2020.

Mer information 
Kommer att publiceras längre fram. 

Vi hoppas just du vill vara med och skapa hästkraft och utveckla din förening och ridsporten framåt!

För frågor kontakta

Josefine Ivarsson - This is a mailto link 

Sofia Lyckman - This is a mailto link

Linda Bengtsson - This is a mailto link